Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Intermat 2012

684, noua stație de sortare de la Terex Finlay

21.05.2012
Mariana Pătru
684, noua stație de sortare de la Terex Finlay

După succesul obținut în 2011 odată cu lansarea stației de sortare heavy duty model 863, Terex Finlay a adus la ediția de anul acesta a Intermat modelul 684, o nouă stație de sortare cu ciur înclinat, mobilă pe șenile.

Standul Terex a oferit vizitatorilor o gamă complexă de produse, care să acopere cerințele clienților în materie de sortare și concasare, printre utilajele expuse numărându-se și stația de sortare heavy duty 863, dar și concasorul cu impact I-110RS.

Noul Terex® Finlay 684 este un utilaj versatil construit pentru utilizarea în diverse aplicații în cariere, mine, sortarea deșeurilor provenite din demolări, șantiere de construcții, decopertări, reciclare, nisip, pietriș, cărbuni și agregate.

Noua stație de sortare este un utilaj compact, ușor de transportat, care oferă operatorului instalare rapidă și posibilitatea de a reduce timpii morți.

Banda de sortare care ehipează modelul 684 beneficiază de trei punți inclinate cu dimensiunea de 4,3 m x 1,7 m, furnizând astfel o suprafață de sortare de 21,9 mp.

Banda este dotată cu guri de acces și sistem hidraulic de tensionare a punții spate pentru a reduce timpul necesar schimbării sitelor.

Una dintre caracteristicle definitorii ale acestui nou model este determinată de faptul că cele patru benzi de descărcare se pliază hidraulic pentru transport, astfel că timpii pentru montarea utilajului sunt reduși. Cea de-a patra bandă, pentru produse supradimensionate poate lucra în unghiuri diferite pentru descărcarea precisă a materialului cât și pentru recircularea și depozitarea acestuia.

Banda de alimentare performantă cu lungimea de 1.050 mm și cutia de viteze hidraulică cu transmisie cu roți dințate fac parte din dotarea standard a utilajului și și-au dovedit eficiența și versatilitatea în medii de lucru dificile. Buncărul de alimentare are o capacitate standard de 8 mc și poate fi echipat cu un grătar de basculare și un presortator vibrant.

Motorul Caterpillar C4 cu răcire cu aer are o putere de 111 CP. Șenilele heavy duty și opțional o telecomandă radio fac din acest utilaj unul extrem de mobil pe șantier. Această unitate autonomă poate fi pliată hidraulic și gata de transport în mai puțin de 30 de minute.

Caracteristici cheie:

 

  • Noua configurație cu punte triplă cu 3 benzi cu dimensiunea de 4,3 m x 1,7 m, cu acces pe pasarelă;
  • A patra bandă transportoare (pentru agregate supradimensionate) poate lucra în diferite unghiuri și poate descărca de la 15° la 24° pentru recircularea materialelor la concasor sau pentru depozitare; 
  • Utilizarea maximă a celor 3 punți de 4,3 m x 1,7 m furnizează capacități de sortare chiar și a agregatelor de dimensiuni foarte reduse.
  • Combinația dintre sistemul de tensionare laterală rapidă (quick wedge tensioning), gurile de acces amplasate la îndemână și tensionarea hidraulică a punții spate asigură o montare și schimbare a sitelor rapidă.

 

 

Distribuitor oficial pentru România al produselor Terex Finlay este compania Powertek Group.

www.powertek-company.ro

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI