Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Telehandlerele HTL 4014/4017

Beneficii pentru clienți...

Noile telehandlere Haulotte

17.05.2012
Cornelia Rotaru
Beneficii pentru clienți...
Noile telehandlere Haulotte Top Lift (HTL) vin cu o gamă vastă de inovații, dimensiuni compacte, nivel redus de emisii (cu o reducere semnificativă a zgomotului și a nivelului de CO2), siguranță pentru utilizator, fiabilitate, confort, ușurință în utilizare și transport.

Cu capacități de ridicare de până la 4 tone și înălțimi de ridicare de până la 17 m, telehandlerele HTL pot fi echipate rapid cu multiple accesorii (cuplare rapidă): furci, cuple simple sau fără dinți, unelte de lucru, brațe cu cârlige, protecții metalice împotriva vântului și containere montate lateral pentru diverse accesorii de lucru. Acestea oferă o manevrabilitate excelentă, autonomie de lucru deosebită și numeroase avantaje.

Nivel înalt de stabilitate

Datorită echipării standard, telehandlerele HTL 4010/4017 oferă o stabilitate excelentă indiferent de suprafața pe care se deplasează. Stabilitatea laterală este rezultatul combinat al blocării automate pentru rotația platformei spate, sistemului de încetinire progresivă a mișcării pentru limitarea mersului înapoi și corectorului pentru înclinarea laterală. Cei doi stabilizatori față consolidează nivelul de stabilitate în toate configurațiile de lucru. Capacitatea de operare independentă le permite să se adapteze rapid și oricând la toate tipurile de suprafețe.

Grupul Haulotte deschide noi orizonturi și stabilește noi standarde pentru echipamente  cu sistem de blocare a platformei spate, ranforsând astfel stabilitatea. Această rigidizare a celor două axe mai mult decât dublează suprafața obișnuită de stabilizare.

Telehandlerele telescopice 4014/4017 îl asistă pe operator în toate pozițiile de operare  cu numeroși indicatori vizuali și auditivi. Modurile de lucru „travel” și „worksite”, foarte clar delimitate, ajută ca manevrarea să fie mai sigură prin evitarea oricărei posibile confuzii. Astfel, modul „travel” previne orice coborâre neprevăzută a stabilizatorilor, astfel operatorul se poate concentra exclusiv pe activitățile sale specifice de lucru.

Ergonomie: confortul

vine din cabină

Spațioase, cu protecție fonică, ușor de accesat, cabinele certificate ROPS și FOPS au fost dotate cu elemente care să asigure confortul operatorului: ventilație, aer condiționat (opțional), scaune ajustabile, spații de depozitare etc...

Ergonomia spațiului de lucru a fost studiată în detaliu pentru a putea îmbunătăți eficiența. Toate dispozitivele de control sunt ușor accesibile; un dispozitiv de control multifuncțional oferă posibilitatea unei operări precise cu o singură mână, fie că este vorba de mișcări simple sau combinate. În plus, asistența electronică permite absorbția tuturor efectelor dinamice. 

Manevrabilitatea: asul tehnologic

Integrarea celor mai recente tehnologii ușurează foarte mult modul de conducere al telehandlerelor  telescopice HTL. Operatorul își poate controla mișcările și mediul de lucru. Natura progresivă a transmisiei hidrostatice, precizia sistemului de direcție asistat  și manevrabilitatea joystick-ului permit utilizarea la nivel maxim a capacităților excepționale generate de tracțiunea pe toate cele 4 roți motoare și direcția ușoară.

Sistemul hidraulic „cu flux sensibil la greutate” garantează o flexibilitate optimă și putere pentru toate mișcările care sunt realizate în progresie perfectă.

Pedala cu mișcări încete permite niște mișcări line și precise și o frânare flexibilă.

Telehandlerele telescopice HTL sunt proiectate astfel încât să facă față oricărui tip de mediu. Indiferent de natura terenul și obstacolele întâmpinate, tracțiunea completă și direcția îi conferă putere și manevrabilitate. Funcția de corectare a înclinației oferă o stabilizare orizontală, iar garda înaltă la sol permite lucrul chiar și pe cele mai accidentate suprafețe.

Productivitate: un telehandler multifuncțional

Puterea și stabilitatea excelentă ajută de asemenea la creșterea capacității de încărcare. Rezultatul constă într-un nivel înalt al productivității: acesta poate merge mai departe și să atingă înălțimi mai mari cu greutăți mai mari. Modelele HTL sunt alimentate de motoare de putere mare diesel economice, astfel că ridicarea greutăților și operațiunile de plasare pot fi desfășurate cu foarte mare precizie, indiferent de înălțimea sau distanța implicată.

Accesibilitate: o unealtă 100% operațională

Haulotte Group a optat pentru o întreținere manuală datorită nivelului optim de acces la componentele motorului și periferice care poate fi demonstrată de modul foarte facil de deschidere a uriașei capote. Filtrele, sursa de ulei, sistemul hidraulic, rezervorul de combustibil, se află la îndemână. 

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI