Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Expoziții

BRETT MOTORS la UTICAM

17.05.2012
Cornelia Rotaru
BRETT MOTORS la UTICAM

Brett Motors a fost una dintre companiile participante la prima ediție a expoziției de utilaje și echipamente de construcții UTICAM, unde a expus pe o suprafață de 120 mp, nu mai puțin de cinci încărcătoare multifuncționale MUSTANG, modele din gama medie-mare, fiecare încărcător fiind echipat cu alt accesoriu.

„Ideea noastră este de a arăta pieței cât de folositoare sunt aceste utilaje, dacă știi cum să le echipezi” ne-a declarat doamna Monica Brezoianu, director general al Brett Motors.

„Fiind o expoziție dedicată utilajelor pentru construcții și drumuri, încărcătoarele multifuncționale au fost alese pentru a satisface orice tip de activitate indiferent de anotimp și tip de șantier. Considerăm că utilajele compacte câștigă tot mai mult teren în piață și de aceea am vrut să fie prezent producătorul american MUSTANG care, de peste 45 de ani, investește constant în cercetarea și aplicarea celor mai noi tehnologii pentru conceptul de utilaj compact multifuncțional.

Datorită interesului constant manifestat în ultimul timp pentru echipamentele ce pot fi folosite în proiectele de pozare a cablurilor optice, electrice și conductelor am venit în întâmpinarea partenerilor noștri cu trei soluții utilizate frecvent în Europa.”

Din cele cinci modele prezentate, două au fost prezentate pentru prima oară în România. Importatorul reputatei mărci americane Mustang în România a profitat de oportunitatea oferită de acest eveniment pentru a face cunoscute vizitatorilor cele mai puternice modele Mustang, noile serii 2700V și 3300V. De altfel, noile serii Mustang, alături de echipamentele de săpat șanțuri înguste și adânci în asfalt/beton și sol organic au fost utilajele care au suscitat cel mai mare interes din partea vizitatorilor.

Noile încărcătoare multifuncționale Mustang, extrem de versatile, care pot folosi peste 50 echipamente opționale, sunt capabile să ridice 73,25 % din masa proprie și  prin configurația brațelor realizează ridicarea pe verticală a echipamentelor opționale.

Utilajele expuse pot ridica până la o înălțime de 3,3 m și pot să asigure la o presiune de 237 bar un debit de alimentare a echipamentelor de 137 L/min. Nu este de neglijat aspectul de deplasare rapidă (19 km/h) a utilajelor cu transmisie hidrostatică expuse și comenzile realizate prin Joystick.

În afară de cupa standard de încărcare au fost selecționate și expuse și câteva echipamente speciale ce pot fi utilizate cu succes pe mașina de bază. 

Modelul mediu de roată tăietoare T450 permite excavarea prin frezare în asfalt și beton a șanțurilor cu lățimi cuprinse între 80-200 mm la o adâncime maximă de 450 mm. 

Săpătorul de șanțuri înguste XR25 permite realizarea șanțurilor în sol organic prin excavarea cu elinde a unor șanțuri cu lățimi cuprinse între 150-250 mm la o adâncime maximă de 1,2 m.

Cupa SSB72 cu descărcare laterală a nisipului și agregatelor oferă posibilitatea umplerii parțiale a șanțurilor. Cupa este prevăzută în partea posterioară cu o bandă transportoare acționată de 2 hidromotoare, iar prin schimbarea sensului de rotire, descărcarea poate fi realizată pe dreapta sau pe stânga.

 www.brett.ro

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI