Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Echipamente de întreținere a drumurilor

Fayat, versatilitate integrată

Fayat – echipamente pentru drumuri

21.05.2012
Ema Stancu
Fayat, versatilitate integrată
Divizia Road Maintenance a grupului francez Fayat produce echipamente multifuncționale care încorporează un număr maxim de funcții pe un singur șasiu.

Secmair  este o companie pionieră în domeniul echipamentelor „2 în 1” pentru tratament asfaltic de suprafață. Noul Chipsealer 360 este un distribuitor de tratament asfaltic versatil, care se pretează atât aplicațiilor localizate, dar și așternerii covoarelor asfaltice complete și proiectelor care necesită versatilitate (hidroizolația șanțurilor, învelișuri temporare pe platforme industriale, proiecte urbane, etc).

Datorită noului sistem de poziționare video New Pilot, operatorul din cabină poate selecta zona care urmează să fie tratată cu foarte mare acuratețe. Un produs unic în domeniul său, acest sistem generează economii de materiale de minim 20% (mortar și pietriș) comparativ cu celelalte soluții propuse.

Chipsealer 360 este echipat cu un pulverizator cu o lățime de lucru de 3,6 m și un sistem telescopic de împrăștiere dintr-o singură trecere.

Sistemul telescopic de împrăștiere a pietrișului garantează o consistență perfectă, atât orizontală cât și longitudinală, indiferent de dimensiunea agregatelor.

Modelul Chipsealer 360 poate fi de asemenea echipat cu un pulverizator telescopic mai lat, de 5 m și poate fi adaptat pentru a răspunde nevoilor fiecărui client prin echiparea cu diverse accesorii (macara, măturătoare, echipamente mobile, etc).

Novasealer – crește durata

de viață a micro-straturilor asfaltice

Normativele CE pentru micro-straturile asfaltice, intrate în vigoare din anul 2011, a relevat în mod clar importanța acestui tip de substrat pentru succesul unui proiect.

Producătorul german Breining a dezvoltat un concept complet nou, Novasealer pentru aplicarea de  micro-straturi asfaltice, care implică pulverizarea unui strat de emulsie, cel mai adesea cu un conținut mare de latex.

Novasealer răspunde acestor necesități specifice cu ajutorul pulverizatorului telescopic care poate fi adaptat la recipientul de împrăștiere Slurrypaver. Acest sistem patentat garantează o pulverizare continuă la 70/100 g de bitum rezidual la o viteză de 2 km/h.

Swift – design confortabil și ergonomic pentru repararea gropilor

Câștigător al medaliei de argint la categoria”Utilaje pentru lucrari publice, mine si cariere” în cadrul Intermat Innovation Awards, modelul Swift ilustrează perfect politica Fayat de a integra toate echipamentele necesare pentru întreținerea drumurilor într-un singur utilaj.

Repararea gropilor este o activitate complexă care necesită numeroase etape. Swift este echipat cu toate uneltele necesare pentru repararea gropilor în conformitate cu principiile celor mai bune practici profesioniste:

• Forare pneumatică pentru curățarea gropii;

• Rezervor de lianți cu pulverizator pentru învelișul bolțuit și învelișul final de etanșare;

• Container cu amestecul de asfalt cald pentru umplerea gropii;

• Placă vibratoare sau cilindru compactor cu un singur tambur pentru compactarea reparației.

Toate aceste echipamente sunt montate pe un singur camion.

Astfel se reduce numărul vehiculelor de suport de pe șantier, iar consumul energetic și nivelul emisiilor de CO2 din atmosferă sunt optimizate.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI