Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Evenimente

Ircat la Uticam

18.05.2012
Mariana Pătru
Ircat la Uticam

Ircat-Co este unul dintre numele importante ale pieței utilajelor de construcții din România. Recunoscută inițial ca importator oficial pentru România al renumitei mărci de utilaje compacte Bobcat, compania și-a extins de-a lungul timpului portofoliul de mărci reprezentate, astfel că acum este distribuitor pentru utilajele de construcții Doosan,  echipamentele industriale Ingersoll-Rand, ciocanele hidraulice Montabert si CDE Global, în urma cu 2 ani compania si-a extins portofoliu si cu alte marci reprezentative, astfel ca acum este distribuitor Tana – producator de compactoare de deseuri menajere.

Anul acesta, la prima ediție a expoziției internaționale de utilaje și camioane pentru construcții UTICAM, Ircat le-a prezentat vizitatorilor 12 modele de utilaje din portofoliul său. Pe cei 300 de metri pătrați s-au regăsit unele dintre cele mai populare echipamente din portofoliul importatorului român, ca de exemplu un excavator pe șenile  Doosan de 25 de tone, un încărcător frontal Doosan cu o capacitate a cupei de 3,5 mc Doosan, trei modele de încărcătoare multifuncționale Bobcat echipate cu diverse accesorii, două modele de miniexcavatoare Bobcat, un încărcător cu braț telescopic Bobcat, un motocompresor Ingersoll-Rand și accesorii pentru acesta, un turn de iluminat Ingersoll-Rand, un concasor fix cu ciocane produs de SBM, dar și un ciocan hidraulic Montabert. Pe parcursul celor cinci zile de expoziție la standul Ircat s-au aflat reprezentanți de vânzări și tehnicieni care au oferit consultanță și au răspuns cu amabilitate întrebărilor venite din partea vizitatorilor.

Compania oferă o gamă variată de utilaje și echipamente, service și piese de schimb spre vânzare.

Utilajele din portofoliul Ircat se pretează atât activităților desfășurate de firmele de construcții, dar și activităților domestice.

 

www.ircat.ro

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI