Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Intermat 2012

Noile tehnologii Sandvik

21.05.2012
Ema Stancu
Noile tehnologii Sandvik

Importanța unei expoziții de amploarea Intermat nu a fost trecută cu vederea de către producătorul suedez Sandvik, astfel că la ediția din 2012 a evenimentului de la Paris acesta a expus cele mai noi tehnologii și echipamente dezvoltate de Departamentul de Dezvoltare și Cercetare.

În plus compania a dorit să evidențieze și dedicarea față de clienții săi și nevoile lor specifice, astfel că printre produsele prezentate s-au numărat:

 

 • concasorul mobil cu impact – QI 240
 • ciocanul hidraulic  - BR 1533
 • sonda de foraj - DP 1500i
 • unelte, consumabile și servicii – manta de protecție pentru concasor cu alimentare flexibilă
 • unelte, consumabile și servicii – sistem CDC pentru DTH

 

BR1533 – noul ciocan hidraulic din clasa medie

Ultimul model adăugat gamei de ciocane hidraulice dezvoltată de Sandvik este BR1533. Noul echipament de 870 kg este adaptabil utilajelor a căror greutate operațională variază între 10 și 20 tone. Cu o rată de impact cuprinsă între 550 și 1.050 bătăi pe minut, noul model BR1533 este dotat și cu sistemul Sandvik cu Energie de Bătaie Fixă care asigură un nivel optim al energiei de impact, indiferent de fluctuațiile fluxului hidraulic.

Modelul Sandvik BR1533 beneficiază de un design mult mai ușor ceea ce conferă unității un raport excelent între putere și greutate, dându-le clienților posibilitatea de a se bucura de niveluri înalte de productivitate într-o varietate de aplicații din domeniul demolărilor, reciclare, cariere și alte aplicații asociate. Durabilitatea și fiabilitatea, două caracteristici principale pentru toate ciocanele hidraulice marca Sandvik, sunt complet integrate în designul noului model BR1533. Cu un diametru al uneltei de 105 mm și o protecție optimă împotriva uzurii sunt asigurate performanțe excelente de impact și o durabilitate maximă. În plus, valva de siguranță conferă protecție pentru ciocan împotriva unui flux prea mare de lichid hidraulic, iar sistemul de gresare Ramlube maximizează nivelul de gresare al uneltei de lucru. Caracteristicile și beneficiile modelului BR1533 pot fi sintetizate astfel:

 

 • are o construcție ușoară, dar în același timp o carcasă robustă;
 • are o fiabilitate integrată alături de o vizibilitate excelentă pentru aplicațiile care pot produce daune, precum demolările și săparea de șanțuri;
 • sunt construite din oțel rezistent la uzură pentru o durată lungă de viață;
 • sunt livrate cu Ramlube III, acesta fiind un dispozitiv de gresare montat în interiorul ciocanului și care oferă un nivel optim al gresării;
 • sunt disponibile doar într-o configurație cu protecție fonică integrată, foarte benefică acolo unde sunt impuse restricții privind nivelul de zgomot emis;
 • datorită designului unitatea conferă un raport optim între putere și greutate, oferind niveluri înalte ale productivității pentru o varietate de aplicații din domeniul demolărilor, reciclării și al industriei extractive;
 • folosesc principiile dovedite ale energiei fixe de bătaie pentru a menține un nivel înalt al energiei de bătaie.
 • setul de conectare HD prin furtun al ciocanului este furnizat ca o parte integrantă a ciocanului pentru a-i îmbunătăți fiabilitatea.

 

Ca un beneficiu suplimentar, modelul BR1533, în calitate de membru al gamei de ciocane hiraulice Sandvik Double Digit, este acoperit de noul sistem de Garanție pe Viață. Acest tip de garanție fără precedent stabilește noi standarde în domeniul serviciilor pentru clienți și consolidează și mai mult poziția Sandvik de lider mondial în domeniu.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI