Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 76

Bauma 2013 – spaţiu rezervat

21.06.2012
Bauma 2013 – spaţiu rezervat

Cu 11 luni înaintea deschiderii celei mai mari expoziţii internaţionale dedicate utilajelor şi echipamentelor pentru construcţii, BAUMA München, spaţiul de expunere este în totalitate ocupat, şi aceasta în condiţiile în care suprafaţa alocată ediţiei din 2013 a fost extinsă la 570.000 mp.

Pentru acest eveniment, care va avea loc la München între 15 şi 21 aprilie 2013 spaţiul a fost suplimentat cu încă 15.000 mp în partea de nord-vest a complexului expoziţional, dar şi acesta s-a dovedit insuficient.

Georg Moller, Director al Grupului Messe München International a declarat: „Prin alocarea acestui spaţiu suplimentar putem găzdui mai mulţi expozanţi decât la evenimentul din 2010. Cu toate acestea, încă nu am reuşit să găsim spaţiu pentru toţi cei care vor să participle sau să îndeplinim cerinţele legate de spaţiu ale tuturor participanţilor.” 

Bauma 2013  va depăşi cu singuranţă rezultatele evenimentului din 2010, când au participat 3.256 de expozanţi din 53 de ţări şi peste 420.000 de vizitatori din mai mult de 200 de ţări.

O nouă aplicaţie ţine sub observaţie întreaga flotă

Dynafleet, sistemul on-line de management al flotelor Volvo Trucks, poate fi accesat de acum înainte şi de pe dispozitivele mobile prin intermediul unei noi aplicaţii, informaţia devenind astfel mai uşor de obţinut.

Aplicaţia Dynafleet permite factorilor de decizie să gestioneze întreaga flotă şi activităţile de transport de la distanţă, din orice loc, prin intermediul unui iPhone sau iPad. Ei au acces în timp util de asemenea la un număr de parametri, incluzând atât poziţia exactă, consumul de combustibil, timpii de conducere, emisiile de carbon cât şi centrele Volvo Trucks.

Noile caracteristici includ şi un punctaj pentru consumul de motorină. Combinate cu perfecţionarea şoferilor, informaţiile colectate prin intermediul Dynafleet pot reduce consumul de motorină cu până la şapte procente. Odată cu lansarea noii aplicaţii, Dynafleet oferă scoruri referitoare la eficienţa folosirii combustibilului, ceea ce oferă potenţial pentru viitoarele scăderi de consum. Ţinând sub observaţie consumul de motorină al fiecărui şofer şi vehicul din orice flotă, aplicaţia Dynaflet calculează punctaje pentru eficienţa consumului de motorină în patru domenii principale: anticipare şi frânare, utilizarea motorului şi transmisiei, adaptarea vitezei şi timpul de mers în gol. Fiecare notă poate fi descompusă în parametri specifici pentru informaţii şi mai detaliate.

Noua aplicaţie Dynafleet este deja disponibilă pentru iPhone şi iPad, putând fi descărcată gratis din Apple App Store. În mod evident, pentru a fi funcţională este nevoie de un abonament Dynafleet.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI