Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Compact 10 şi 12DX

Noua generaţie de platforme tip foarfecă pentru teren accidentat

Haulotte Compact 10 şi 12DX

21.06.2012
Ema Stancu
Noua generaţie de platforme tip foarfecă pentru teren accidentat

Haulotte Group şi-a actualizat gama Compact de platforme tip foarfecă cu modelele C10DX şi C12DX. Gama de platforme tip foarfecă este potrivită pentru numeroase aplicaţii din domeniile şi industriile în care activează firmele de închirieri echipamente precum: întreţinerea faţadelor exterioare, instalaţii electrice, instalaţii sanitare şi vopsitorie.

Modelele C10DX şi C12DX sunt dotate cu noile motoare  Kubota Tier IV conforme cu standardul în vigoare. Noul motor oferă reduceri semnificative privind nivelul de zgomot emis, consumul de combustibil (cu 5% mai puţin comparativ cu motorul din dotarea precedentă) şi nivelul noxelor.

Tracţiunea completă pe cele patru roţi, garda la sol de 27 cm şi blocarea automată a diferenţialului hidraulic permit acestor echipamente să urce pante abrupte şi lucrează în condiţii de productivitate chiar şi pe cele mai denivelate suprafeţe

Având în vedere cerinţele zilnice cărora platformele aeriene trebuie să le facă faţă, o atenţie deosebită a fost acordată robusteţii.

Noul design include lonjeroane care acum nu depăşesc cadrul platformei pentru a evita pagubele cauzate de impact. Bara de protecţie şi design-ul primei trepte oferă posibilitatea unui acces mai uşor în platformă şi o fac mult mai robustă.

Uşor de folosit şi manevrat

Aceste două modele sunt foarte confortabile şi uşor de operat având dispozitive de control complet proporţionale. Un singur comutator desfăşoară şi  retractează cele patru lonjeroane în acelaşi timp. Raza de întoarcere de 3,50 m facilitează întoarcerea.

O nouă unitate superioară de control  şi o întreţinere uşoară

Noua unitate superioară de control este mai durabilă şi fiabilă datorită:

• unităţii de control cu priză care uşuează conectarea şi deconectarea;

• dispozitivelor de control foarte sensibile care au fost înlocuite cu întrerupătoare pentru o întreţinere mai uşoară;

• noului tratament al vopselei pentru unitatea de control, care menţine o perioadă mai îndelungată (durata de viaţă este prelungită cu până la de 4 ori).

Întreţinerea pentru C10DX şi C12DX se face mult mai uşor datorită sistemului de închidere al capotei de o mai bună calitate  şi care asigură mai multă forţă şi durabilitate. În plus sistemul de autodiagnosticare a sporit viteza de diagnosticare şi a facilitat întreţinerea.

Au fost dezvoltate noi opţiuni pentru a completa oferta şi a răspunde clienţilor răspândiţi la nivel internaţional:

  • balustrade pliabile;
  • generator hidraulic de 2,5 kW;
  • poartă rotitoare.

Oferind un nivel optim al profitabilităţii şi siguranţei, C10DX şi C12DX îndeplinesc cele mai recente norme de lucru precum şi standardele de emisii europene  (marcajul CE, EN 280) şi internaţionale (ANSI, CSA, AS,...).

Compact 14

Gama Compact a producătorului francez Haulotte vine în întâmpinarea necesităţilor de lucru ale clienţilor. 

Modelul de nacelă foarfecă electrică Compact 14  beneficiază de toate caracteristicile cheie pentru care nacelele Haulotte sunt recunoscute în întreaga lume - productivitatea excepţională şi dimensiuni compacte.

Compact 14 atinge o înălţime maximă de lucru de 14 m şi are o sarcină utilă de 350 kg.

Robust, fiabil şi uşor de întreţinut acest model prezintă o platformă extinsă şi o autonomie de operare ridicată. Cu o lăţime de numai 1,2 m şi şine de ghidare pliabile, este foarte compactă şi uşor de manevrat în spatii restrânse.

Compact 14 îndeplineşte sarcinile de lucru mult mai rapid, deoarece se poate deplasa la înălţimea maximă fără a fi nevoie ca nacela să fie retractată pentru a se ajunge de la un punct la altul.

Datorită greutăţii de doar 3.170 kg, nivelul de consum este redus în timpul operaţiunilor de transport.

 

Modelul Compact 14 permite un grad de înclinare de 23% şi o capacitate de încărcare de 350 kg ( 3 persoane). În plus este foarte uşor de întreţinut şi de transportat.

Sistemul de auto-diagnoză facilitează întreţinerea şi reduce timpii morţi. Odată cu introducerea în gama de nacele a modelului Compact 14, Haulotte Group este prima companie la nivel mondial cu gamă completă, care produce în acest segment de piaţă: platforme electrice uşoare şi compacte de 12 m. Datorită greutăţii foarte reduse, de numai  3.170 kg consumul de combustibil este minimizat în timpul operaţiunilor de transport. 

Platforma foarfecă

Optimum 1930 E

Optimum 1930 E a fost creată pentru o utilizare versatilă în mediul industrial: extrem de compactă (2 m în forma pliată şi o lăţime de 0,79 m), autonomie mare, o gardă la sol de 7,62 cm conferă o manevrabilitate uşoară în interiorul şi în afara clădirilor.

Platforma foarfecă diesel Compact 2668 RT

Design-ul compact combinat cu dispozitivele de control proporţionale fac ca această platformă să fie foarte uşor de manevrat. 

Raza de întoarcere extrem de îngustă (3,6 m) permite modelului C2668 RT accesul în cele mai congestionate zone cu foarte mare uşurinţă. 

Viteza de deplasare (3,4 m/h) şi capacitatea de deplasare în poziţie extinsă oferă economii considerabile de timp de lucru.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI