Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Eveniment Mustang

Prezentare mondială în Spania

Eveniment Mustang în Spania

21.06.2012
Dan Pavel
Prezentare mondială în Spania

Producătorul american Mustang a prezentat cu ocazia unui eveniment unic organizat de către grupul Manitou, din care face parte, în Spania, cele mai noi utilaje ale sale.

Organizat sub numele de „The Festival“, în apropierea oraşului Huelva, evenimentul a fost gazda a 1.200 de specialişti din domeniul utilajelor, invitaţi de pe toate continentele.


Utilajele Mustang, pe pneuri sau şenile au putut fi nu numai vizionate, dar şi testate de către toţi cei prezenţi, fiind permanent gata să încarce, transporte sau să sape, având propriile spaţii de lucru.

Prezentarea noilor utilaje de la Mustang, modelul 1750 RT şi modelul 2100 RT a avut loc în cadrul unei sesiuni speciale.

Modelele 1750RT şi 2100RT, introduc noi tehnologii precum sistemul automat de tensionare al şenilelor HydraTrac™, care elimină nevoia pentru tensionarea manuală. Acest lucru nu numai că economiseşte timp valoros, dar în plus creşte durata de viaţă a pieselor şi a lagărelor prin asigurarea unei tensionări corespunzătoare imediat după ce utilajul este pornit, menţine tensiunea în timpul utilizării şi eliberează tensiunea atunci când maşina este oprită.

Sistemele de control şi informare ale operatorului sunt acum complet digitalizate, oferind informaţiile într-un mod uşor de analizat. De asemenea au fost prezentate sistemul AntiStall de optimizare a consumului de combustibil sau noul joystick 5x5 DriveControlSystem ce permite manipularea cu o singură mână a utilajului.

Caracteristici cheie ale noilor încărcătoare pe şenile Mustang

Aceste modele sunt echipate cu motoare diesel Yanmar Tier III cu aspiraţie naturală pentru modelul 1750RT şi turbo pentru modelul 2100RT şi oferă cuplu motor de 242.3 Nm şi respectiv 279.3 Nm, pentru gestionarea puterii în cele mai dificile activităţi.

Braţele sunt optimizate astfel încât să ofere rezistenţă sporită şi asigurarea unei înălţimi de descărcare de peste 3.239 mm, ceea ce le asigură poziţia de lider în clasa lor de greutate.

Cabina beneficiază de un nou design pentru acordarea unei ergonomii de neegalat, confort, vizibilitate şi manevrabilitate uşoară şi precisă pentru operator.

În dotarea standard este Sistemul de control “5x5” oferă cinci setări ale parametrilor hidraulici de deplasare şi lucru ce răspund preferinţelor operatorului şi cerinţelor diverselor aplicaţii şi echipamente care se pot monta opţional.

 Sistemul inovator al şenilelor îmbunătăţeşte efortul de tracţiune şi oferă o deplasare lină, iar şasiul este astfel proiectat pentru asigurarea unei echilibrări perfecte şi unui locaş excelent şenilelor

Şenilele pot fi schimbate chiar pe şantier la locul de muncă datorită detensionării care are loc la oprirea motorului, ceea ce elimină deplasarea în ateliere specializate de lucru.

Ridicarea cabinei permite un spaţiu generos pentru efectuarea lucrărilor de service ale principalelor componente hidraulice.

Încărcătoarele Mustang 1750RT şi 2100RT sunt echipate standard cu valvă proporţională de control al debitului pentru echipamentele opţionale, aceste utilaje pot să asigure în varianta standard 83 l/min, iar cu instalaţie suplimentară de debit se ajunge până la 135 l/min.

Opţiunea Hydraglide oferă şi acestor modele de utilaje o deplasare lină chiar atunci când sunt încărcate şi se deplasează cu viteză.

 

BRETT Motors este reprezentantul oficial al produselor Mustang în România şi oferă clienţilor consultanţă şi suport tehnic pentru alegerea modelului de utilaj multifuncţional în configuraţia optimă fiecărei activităţi în parte.

Pentru mai multe informaţii despre noile modele Mustang vă puteţi adresa reprezentanţilor Brett Motors.

www.brett.ro

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI