Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

HT23RTJ – noua platformă aeriană cu braț telescopic

Noua platformă HT23RTJ de la Haulotte Group

17.07.2012
Cornelia Rotaru
HT23RTJ –  noua platformă aeriană cu braț telescopic

Haulotte Group, specialistul în echipamente pentru ridicat le-a oferit clienților și partenerilor săi o primire călduroasă la standul său din cadrul expoziției Intermat, ediția 2012, ocazie ideală pentru a împărtăși păreri, pentru a le comunica viitoarele obiective strategice și pentru a-și demonstra încă o dată expertiza în domeniul echipamentelor prin expunerea unei game vaste de produse.

Haulotte Group are mai mult de 120 ani experiență și un singur obiectiv: să răspundă tuturor nevoilor clienților oferindu-le echipamente inovatoare din punct de vedere tehnic pentru siguranță, confort, ergonomie și productivitate îmbunătățite. Pentru a obține acest lucru, Haulotte Group investește în echipamente pentru producție, asigură dezvoltarea pe termen lung a rețelelor sale comerciale și sporește activitățile de Cercetare-Dezvoltare pentru a răspunde cât mai bine așteptărilor pieței.

Expozițiile precum Intermat reprezintă oportunitatea ideală pentru a lansa echipamente inovative și pentru a demonstra dedicarea unei companii pentru satisfacerea clientului. Pentru 2012, Haulotte a prezentat o gamă de produse perfect adaptată necesităților clienților săi.

Unul dintre produsele care au menținut centrul atenției la standul Haulotte Grup a fost prototipul pentru noul model de platformă aeriană cu braț telescopic pentru teren accidentat HT23RTJ. Platforma aeriană a fost creată de departamentul de Cercetare-Dezvoltare al Haulotte Group în strânsă colaborare cu o serie de clienți pentru a răspunde nevoilor unei game vaste de domenii care solicită înălțimi de lucru de peste 23 m.

Ideală pentru numeroase aplicații din sectorul de construcții, construcții navale, industria chimică și petrochimică și industria aviatică, această platformă înregistrează performanțe inegalabile:

 Cea mai bună arie de lucru

 Cea mai mare viteză de ridicare

 Manevrabilitate excelentă

Arie de lucru inegalabilă

La orice nivel, noul model HT23RTJ înregistrează recorduri. Platforma atinge o înălțime de lucru de 22,6 m, cu brațul oscilant de 2,2 m lungime.

Raza de lucru orizontală atinge lungimea de 18,1 m, ceea ce reprezintă o lungime mai mare cu 80 cm până la 1 m comparativ cu dimensiunile standard din industrie.

Platforma este dotată cu un sistem dual de încărcare ceea ce îi permite o capacitate de ridicare de până la 450 kg.

Viteză de ridicare incomparabilă

Pentru noua nacelă cu braț telescopic HT23RTJ, 55 secunde sunt suficiente pentru a atinge înălțimea maximă triplând atingând un nivel al productivității de până la 3 ori mai mare comparativ cu celelalte produse din clasa sa.

Manevrabilitate optimă

HT23RTJ deține cea mai bună rază de întoarcere din clasa sa, având 4 roți directoare și motoare ceea ce ușurează operarea pe șantierele aglomerate și/sau în spații înguste. Sunt disponibile trei moduri de tracțiune: tracțiune pe două roți, tracțiune pe patru roți și crab. Având un sistem centralizat de control, cele patru roți sunt controlate simultan mișcările de direcție sunt efectuate mult mai rapid și în condiții de maximă siguranță. Noul model face de asemenea dovada unui control deosebit al direcției la viteza maximă, cu brațul oscilant ridicat, având și o vizibilitate mai bună asupra roților și asupra obstacolelor.

Prietenoasă cu utilizatorul

Noul model de nacelă cu braț telescopic HT23RTJ este dotat standard cu axe oscilante ceea ce îi conferă abilități excelente de deplasare pe terenuri accidentate. Acest echipament are de asemenea și un sistem de blocare a diferențialului, un șasiu îngust care îi permite să fie operat chiar și în cele mai aglomerate spații.

Confortul, fiabilitatea și siguranța sunt priorități de top

O atenție deosebită a fost acordată  rigidității materialelor. Brațul principal și brațul oscilant sunt confecționate din oțel cu un coeficient înalt de elasticitate ceea ce le face foarte stabile și ușor de operat. De asemenea, pentru performanțe inegalabile în termeni de mișcări simultane, au fost depuse eforturi suplimentare pentru optimizarea capacității circuitului hidraulic. Operatorul deține controlul absolut, dar într-un cadru de siguranță și confort.

Șasiul este controlat de un sistem hidraulic ceea ce face ca acest echipament să devină extrem de fiabil.

Întreținere ușoară

Toate componentele noului echipament au fost selectate cu foarte mare atenție. Motorul Kubota face din modelul HT23RTJ cel mai fiabil și mai silențios echipament din clasa sa. Joystick-ul este Bosch, iar componentele hidraulice aparțin renumitelor mărci Sauer, Bosch și Hydraforce.

Toate componentele mobile sunt echipate cu puncte de gresare pentru simplificarea procesului de întreținere și o durată de viață cât mai îndelungată pentru componentele sale.

Extensia brațului se realizează prin cabluri; nu mai este necesară demontarea brațului pentru înlocuirea cablurilor.Toate componentele sunt ușor de accesat și demontat.

HT23RTJ este primul echipament dotat cu nacelă Haulotte complet modulară care este foarte ușoară și eficientă din punctul de vedere al costurilor de reparație.

Disponibilitate

Noua platformă cu braț telescopic va fi disponibilă începând din octombrie 2012 în Europa și America de Nord. Oferind un nivel maxim de siguranță, modelul HT23RTJ este conform cu standardele de lucru în domeniu (EN 280, ANSI, CSA, AS...).

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI