Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Sisteme de gresare automata

Twin-3 XL-mai multe beneficii

Sisteme de gresare automata Twin-3 XL

17.07.2012
Mariana Pătru
Twin-3 XL-mai multe beneficii

Compania olandeză Groeneveld Group a lansat pe piață noua versiune XL a popularului sistem de gresare automată Twin-3. Așa cum sugerează și numele, modelul Twin-3 XL are un rezervor de ulei de mari dimensiuni, cu un înveliș solid, protector din metal.

Prin intermediul acestui sistem cu capacitate de 18 sau 20 de litri pentru uleiuri din clasa 2, Groeneveld oferă o soluție perfectă pentru utilajele terasiere mari cu un consum suplimentar de ulei. În plus,Twin-3 XL răspunde cerințelor producătorilor și utilizatorilor de utilaje pentru construcții și reduce gresarea în perioadele când sunt programate activitățile de mentenanță ale echipamentului.

Acest sistem de gresare este perfect adaptat pentru utilaje de construcții grele, cum ar fi încărcătoare frontale și basculante cu șasiu articulate (de peste 50 de tone) și excavatoare peste 60 de tone.

Datorită faptului că pompa și rezervorul pot fi combinate, sistemul este compact și ușor de montat. Rezervorul în formă de cilindru are un diametru de 340 mm, în timp ce înălțimea pompei nu depășește 656 mm.

Versiunea XL oferă toate avantajele sistemului Groeneveld, Twin-3 dual-line și în plus are o capacitate mai mare a rezervorului. Astfel sistemul lucrează sub presiune relative mică, păstrând calitatea și structura lubrifiantului. Mai mult decât atât, gresarea optimă a tuturor punctelor se realizează datorită celor două linii principale. Sistemul volumetric patentat permite dozarea foarte precisă a lubrifiantului pentru fiecare punct de gresare. 

În comparație cu sistemele de gresare progresive, Twin oferă avantaje unice. Acesta poate opera la temperaturi scăzute, chiar și atunci când distanța dintre pompă și punctele de gresare este mai mare.

Twin-3 vine la pachet cu un display montat în cabina utilajului, care este folosit pentru a opera și controla mai ușor sistemul. Mesajele de eroare sunt indicate printr-o combinație de cifre și litere.

Un sistem de gresare Twin-3 protejează utilajul pe tot parcursul vieții și reprezintă o investiție care se  amortizează rapid prin intermediul costurilor operaționale reduse și a disponibilității de lucru mai mari a utilajelor.

În România, reprezentantul unic al mărcii Groeneveld este societatea Lubrication Systems.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI