Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Cofraje Peri

Peri Variokit

Cofraje Peri Variokit

15.08.2012
Cornelia Rotaru
Peri Variokit

Peri, cel mai mare furnizor și producător de sisteme de cofraje și schele din lume a prezentat cu ocazia expoziției internaționale Intermat de la Paris și noua gama de turnuri de susținere Variokit. Noile sisteme Peri Variokit sunt utilizate pentru susținerea greutății podurilor, tunelurilor sau a altor proiecte de construcții civile de mari dimensiuni.

Inginerii Peri au elaborat un kit care permite construcția de poduri sau tuneluri pornind de la alegerea unei vaste game de elemente standard, structuri optimizate din punct de vedere al sarcinilor și adaptate geometric. 

Variokit este un sistem rapid, sigur și economic și poate fi utilizat și în domeniul restaurării operelor de artă unde regulile sunt extrem de stricte.

Sistemul modular extrem de flexibil poate fi asamblat ca secțiuni fragmentate, stâlpi sau cofraje cu înălțimi de până la 40 m.

Experiența acumulată până acum pe șantierele internaționale de echipamentele Peri vorbește de la sine în ceea ce privește calitatea structurii, eficiența cu care se realizează asamblarea sau mutarea și gradul de siguranță înalt asigurat.

Avantajele esențiale ale Peri Variokit

 elemente principale multifuncționale;

 are în componență câteva elemente standard pentru a veni în completarea aplicațiilor uzuale sau a se adapta cu cofrajele standard Peri; 

 elementele speciale au fost reduse la maximum;

 corespund perfect exigențelor și normelor impuse pe șantierele de construcții;

 sistem deschis pentru numeroase alte aplicații;

 termen de livrare redus.

Anul XIII, nr. 153, nov 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 


 
 

PARTENERI