Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
News

Putzmeister a preluat Intermix

Putzmeister a preluat Intermix

15.08.2012
Cornelia Rotaru
Putzmeister a preluat Intermix
Putzmeister Holding GmbH a semnat la finalul lunii iulie 2012 contractul pentru achiziția producătorului german de mixere de beton și echipamente speciale, Intermix GmbH. 

Această tranzacție consolidează poziția Putzmeister pe piață în calitate de producător de top în domeniul pompelor de beton și extinde gama de produse oferite clienților,  incluzând și alte echipamente pentru construcții. „Această achiziție completează perfect portofoliul nostru” a declarat Norbert Scheuch, CEO Putzmeister Holding.

Compania Intermix a fost fondată în 1984 de Hans Georg Stetter, fiul inventatorului mixerului de beton, Georg Stetter. Compania sa, Intermix s-a dezvoltat rapid și a devenit  unul dintre cei mai importanți producători de mixere de beton și mixere speciale. Departamentul de relații cu clienții și centrul logistic pentru livrarea echipamentelor sunt localizate la sediul din  Heimertingen din sudul Germaniei. În prezent mixerele de beton fabricate de  Intermix sunt folosite în întreaga lume, producătorul german producând și livrând până la 800 de echipamente către utilizatorii finali și distribuitori în fiecare an.

Pentru Putzmeister achiziția companiei Intermix reprezintă o completare ideală a portofoliului său de produse.

Putzmeister dezvoltă, produce și vinde echipamente la nivel internațional, în special pompe de beton pentru aplicațiile din domeniul construcțiilor, construcția de tuneluri și proiecte industriale de mari dimensiuni.

În scurt timp Putzmeister va distribui mixere de beton prin întreaga sa rețea de vânzări. Acestea transportă betonul proaspăt  către șantierul de construcții și în același timp îi mențin omogenitatea. Ingredientele betonului sunt amestecate pe tot parcursul deplasării.

Mixerele de beton sunt folosite pe șantierul de construcții alături de pompele de beton montate pe camion  și pompele de beton staționare.

După cumpărarea companiei Intermix, Putzmeister și-a extins semnificativ portofoliul pe ramura livrării de beton.

Anul XIV, nr. 156, feb 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2019
 
NEXT AUTO, Februarie 2019

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI