Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lansare

W110C și W130C, cei mai noi membri ai gamei de încărcătoare New Holland

Noi încărcătoare New Holand

15.08.2012
Ema Stancu
W110C și W130C, cei mai noi membri ai gamei de încărcătoare New Holland

Ediția de anul acesta a expoziției internaționale Intermat 2012 a fost marcată de o serie de evenimente și lansări importante pentru producătorul american New Holland.

În acest an New Holland a sărbătorit 40 de ani de la producția modelului L35 în 1972 - primul multifuncțional cu ridicare verticală a brațului, echipat cu sistemul de cuplare Super Boom. 

Pentru prima dată la Intermat, au fost prezentate utilaje dotate cu soluțiile avansate Tier III Interim, gama de produse fiind reînnoită în proporție de 90%. 

Printre utilajele expuse în premieră se numără excavatoarele din seria C și încărcătoare pe pneuri, gama de buldoexcavatoare completată cu patru noi modele, dar și telehandlerul compact „all access”, LM625.

New Holland și-a extins gama de încărcătoare frontale cu două noi modele din seria C, W110C de 11 tone și modelul W130C  de 12,5 tone, dotate cu tehnologia SCR New Holland.

Performanțe ridicate, consum de combustibil redus cu 10% și nivel scăzut al emisiilor

W110C și W130C  sunt echipate cu motoare cu transmisie common rail de 4,7 litri cu 4 cilindri și unul de 6,7 litri cu 6 cilindri. Ambele modele beneficiază de tehnologia New Holland de Reducere Catalitică Selectivă (SCR) care optimizează sistemul de combustie al motorului pentru o maximă eficiență astfel încât motoarele să furnizeze putere și cuplu de torsiune excepționale. Această soluție dovedită a fost dezvoltată de FPT Industrial  pentru aplicațiile din domeniul construcțiilor având la bază vasta experiență acumulată privind tehnologiile pentru motoare cu nivel redus de emisii, în special tehnologia SCR care a fost lansată pentru prima dată în 2004 și utilizată mai întâi la camioane. Temperaturile înalte de ardere determină un consum de combustibil redus și un nivel înalt al puterii motorului. În plus, această soluție SCR nu necesită un filtru de particule Diesel și nu solicită mai mult combustibil pentru a reduce nivelul de emisii, optimizând și mai mult timpul de lucru al echipamentului și costurile operaționale. Pierderile de combustibil sunt reduse și ele  la minimum de funcția ECOSTOP care oprește automat motorul și sistemul electric după 5 minute de ralanti.

Design-ul unic al radiatorului oferă performanțe de răcire chiar și în cele mai dificile medii. Eficiența de răcire prelungește durata de viață a lichidului de răcire cu până la 500 de ore și îmbunătățește fiabilitatea și durabilitatea echipamentului. Radiatoarele sunt poziționate în spatele cabinei, la o distanță considerabilă de sol astfel încât praful ajunge destul de greu în zona respectivă și sunt foarte ușor de curățat.

Soluția SCR  presupune de asemenea și costuri de întreținere reduse deoarece nu necesită un filtru de particule sau uleiuri speciale. De asemenea, temperatura în compartimentul motorului este redusă ceea ce determină o durată de viață mai lungă pentru componentele din cauciuc. Motorul este montat în partea din spate a echipamentului ceea ce se traduce într-o întreținere mai rapidă de la nivelul solului și o distribuție a greutății optimizată.

Modelele W110C și W130C sunt disponibile cu diferențiale deschise care reduc uzura pneurilor deoarece roțile nu mai alunecă. Absența fricțiunii crește și durata de viață a uleiului cu până la 50% extinzând intervalele de service la 1.500 ore.

Productivitate sporită prin blocarea 100% a diferențialului

Modelele W110C și W130C au fost proiectate pentru cele mai dure aplicații. Axele frontală și spate heavy duty sunt mai mari și mai puternice oferind tracțiunea necesară chiar și pe solurile mlăștinoase. Controlul perfect al temperaturii uleiului determină o fiabilitate excepțională în orice condiții.

Axele opționale cu diferențial deschis sunt dotate cu blocare 100% a diferențialului pe axa frontală pentru aplicațiile care necesită mai multă tracțiune. Cu această caracteristică, atunci când o roată alunecă, diferențialul se blochează automat pentru a putea transmite  100 % din cuplul de torsiune al motorului către roțile care tractează ceea ce generează o productivitate mai mare pentru clienți.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI