Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Fayat România organizează conferința „Strategie și realizări pentru crearea rețelei de autostrăzi din România”

Conferința Fayat Romania

18.09.2012
Fayat România organizează conferința „Strategie și realizări pentru crearea rețelei de autostrăzi din România”

Fayat România în parteneriat cu ARACO, A.P.D.P filiala Banat și Facultatea de Construcții din Timișoara organizează în perioada 4-5 octombrie 2012, la Timișoara conferința internațională „Strategie și realizări pentru crearea rețelei de autostrăzi din România”.

Evenimentul va avea loc la Hotel Timișoara și se va bucura de prezența a numeroși invitați. Temele abordate în cadrul conferinței de anul acesta vor cuprinde: proiectarea lucrărilor de autostrăzi, tehnici performante pentru construcția de autostrăzi, eficientizarea realizării structurilor de traversare și impactul autostrăzilor asupra mediului înconjurător.

Din comitetul de organizare al acestei conferințe fac parte nume importante precum Dr. Ing. Florin Belc, Dr. Ing. Adrian Bota, Dr. Ing. Ioan Alexa, Dr. Ing. Liviu Dâmboiu, Dr. Ing. Sorin Lucaci, dr. Ing. Ciprian Costescu, Dr. Ing. Vasile Percec, Dr. Ing. Dorel Gheorghe.

Comitetul Științific al evenimentului organizat de Fayat România este compus din reprezentanți ai Facultății de Construcții din Timișoara: Prof. Dr. Ing. Gheorghe Lucaci, Prof. Dr. Ing. Ion Costescu,  Dr. Ing. Cornel Jiva, dar și dr. Ing. Petru Dumitru, în calitate de reprezentant al C.N.A.D.N.R. Cele două zile ale conferinței vor culmina cu o vizită tehnică pe șantierul autostrăzii Timișoara-Lugoj.

Pentru mai multe informații contactați Fayat România pe adresa de email office@fayat.ro.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI