Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Mustang

Îmblânzirea spiritului sălbatic

Brett Motors prezintă Mustang

02.10.2012
Îmblânzirea spiritului sălbatic

Mustang este al doilea producător  de utilaje din lume care în 1965 a început producția încărcătoarelor multifuncționale cu virare prin derapare. Producătorul american a fost un promotor continuu al spiritului inovator implementat în produsele sale pe parcursul ultimelor cinci decade de activitate.   

În cursul acestei veri, Mustang Manufacturing Company a prezentat noul încărcător 4000V cu ridicare verticală a brațelor. Este cel mai puternic mini-încărcător cu virare prin derapare din lume. Noul model 4000V completează oferta de echipamente robuste Mustang. Modelul 4000V vine în extinderea continuă a gamei de încărcătoare cu ridicarea brațelor pe verticală adăugându-se modelelor deja cunoscute, 2700V și 3300V.

Proiectat și realizat cu tehnologii de vârf, pentru o capacitate medie de operare de 1.814 kg, o înălțime de basculare de 3.647 mm și dispunând de un motor Cummins de 99 CP, acesta este un “cal de povară oțelit” ce poate fi folosit în foarte multe aplicații.

Încărcătorul 4000V este un adevărat utilaj de ridicat pe verticală, brațele lui urmând o linie cu adevărat verticală față de un traseu în formă de S oferit de brațele echipamentelor concurente.

Datorită înălțimii de basculare de 3.647 mm, acest utilaj poate încărca cu ușurință camioane de mare tonaj. Circuitul hidraulic auxiliar îi conferă posibilitatea folosirii a zeci de echipamente opționale care îi asigură acestui utilaj puternic un domeniu vast de lucru. 

Domnul Sean Bifani, manager de produs a declarat: ,,Compania Mustang este mândră să preia poziția de lider mondial pentru cel mai puternic mini-încărcător. Înălțimea de basculare asociată cu cea mai mare forță de rupere de 4.159 kgf, ne conferă din plin acest loc.’’

Avantaje

 Motorul diesel Cummins Tier III, cu un cuplu de 442 Nm oferă posibilitatea gestionării cu ușurință a celor mai grele lucrări.

 Lider de performanță pentru toate mini-încărcătoarele cu cele 1.814 kg capacitate de operare.

 Proiectarea și realizarea brațelor asigură ridicarea perfect dreaptă a echipamentelor frontale, nu după o traiectorie în S cum au utilajele concurente.

 Cabina operatorului reprezintă vârful gamei din punct de vedere al ergonomiei și confortului de neegalat.

 Ampatamentul de 1.387 mm și sistemul hidraulic Hydraglide de control hidraulic al brațelor în timpul mersului sporește stabilitatea și asigură un mers lin. Modelul Mustang 4000V este un exemplu strălucit al activității inovatoare de dezvoltare a produsului.

 Ridicarea pe verticală oferă clienților atingerea cotei de 3.647 mm și o distanță de descărcare față de partea frontală a utilajului de 1.003 mm pentru descărcarea în cele mai înalte bene.

 Șasiul reproiectat ajută la distribuirea greutății mult mai eficient ceea ce sporește stabilitatea.

 Condițiile de lucru foarte dure pot fi atacate cu succes datorită plăcilor de oțel gros, bolțurilor și bucșelor bine dimensionate și realizate din materiale de calitate.

 Controlul și sincronizarea electronică a motorului și comenzilor permite accelerări parțiale, reducând nivelul de zgomot și consumul de carburant.

 Utilajul dispune de două trepte de viteză cu selectare continuă până la 18 km/h.

 Activitatea de întreținere și service se execută foarte ușor datorită proiectării care a ținut cont de experiența dobândită în teren.

Cabina operatorului oferă un mediu sigur și confortabil de lucru

 Proiectarea și realizarea cabinei, vizibilitatea perfectă a cupei. În echiparea standard structura ROPS/FOPS a cabinei are nivelul II de siguranță.

 Scaun cu reglarea poziției și suspensie mecanică în standard, iar opțional suspensie pneumatică pentru confortul și siguranța operatorului.

 Noua bară de protecție, cotierele și sistemul reglabil al manșelor cresc confortul și siguranța de operare și control a operatorului.

 Ferestrele laterale precum și profilul special al brațelor asigură o vizibilitate maximă în zonele laterale.

 Opțional cabina poate fi presurizată și dotată cu materiale de reducere a sunetului și izolare termică. Montarea filtrului în partea posterioară oferă un mediu mai curat și silențios, putând dispune opțional de climatizare.

 Parbrizul mare și bombat reduce fenomenul de orbire și oferă o vizibilitate optimă asupra brațelor și echipamentelor cu care se lucrează. Instrumentele de lucru și urmărire  sunt amplasate în partea frontală, putând fi ușor supravegheate.

 Fereastra din plafon oferă o imagine mai clară a brațelor în pozițiile înalte de lucru.

 Display LCD care înlocuiește ceasurile de măsurare.

 Controlul deplasării și brațelor se realizează prin joystick, iar turația motorului poate fi controlată și cu o pedală de picior.

Hidraulica

Atunci când este necesară puterea hidraulică pentru punerea la lucru a celor peste 50 de echipamente opționale, modelul 4000V este perfect echipat pentru a face față oricărei activități cu performanțe înalte:

 sistem de presiune înaltă care acordă un plus de putere echipamentelor și pentru forța de rupere și ridicare a brațelor;

 control proporțional al sistemului hidraulic auxiliar ce permite operatorului abilitatea de reglare a vitezei de lucru pentru echipamente, prin ajustarea debitului de ulei;

 menținerea fluxului de ulei constant pentru operațiuni continue;

 opțiunea „debit mărit“ asigură mașinii 154 l/min pentru alimentarea echipamentelor cu performanțe înalte;

 cilindrii sunt prevăzuți cu sistem hidraulic de control pentru reducerea vitezei de coborâre a brațelor cu încărcătură maximă;

 transmisia hidrostatică cu cuplare directă de la motor asigură eficiență maximă în timpul lucrului. 

Pentru detalii suplimentare contactați echipa BRETT Motors.

www.brett.ro

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI