Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Prezentări de gală la IAA 2012

IAA 2012

18.09.2012
Prezentări de gală la IAA 2012

Cea de-a 64 a ediție a expoziției IAA pentru vehicule comerciale își va deschide porțile pe 20 septembrie 2012 în Hanovra, deschiderea fiind oficiată de ministrul federal al transporturilor, domnul Peter Ramsauer.

Până pe 27 septembrie mai mult de 1.800 de expozanți vor prezenta cele mai noi tehnologii din sectorul vehiculelor comerciale, transporturi, trailere și industria de aprovizionare la cel mai important târg internațional pentru transport, mobilitate și logistică. Înainte ca standurile expozanților să își deschidă porțile  pentru vizitatori, în cele două „Zile ale Presei”, 18 și 19 septembrie, reprezentanții media vor avea posibilitatea să obțină informații în avans referitoare la inovații și tendințe în cadrul celor 70 conferințe de presă.

În „Ziua Conferințelor de Presă” care se va desfășura în Convention Center (CC), 24 de companii expozante vor prezenta inovațiile lor, iar în ziua următoare în jur de 50 de conferințe de presă vor fi ținute la standuri. Mai mult de 2.000 de jurnaliști din toată lumea vor participa la expoziție și inclusiv la conferințe.

Unul din principalele evenimente ale din prima Zi de Presă va fi „ Seara presei pentru vehicule comerciale” la care Asociația Germană a Industriei de Automobile (VDA), organizatorul IAA, invită în mod tradițional reprezentanți ai mass media din Germania și din străinătate, membri ai bordului din companiile producătoare și furnizore ale vehiculelor comerciale, președinți de asociații, directori generali și manageri ai departamentelor de marketing și comunicare din firmele expozante.

„Oscarurile industriei de vehicule comerciale vor fi prezentate în acest context pentru cea de-a cincea oară: premiile acordate sunt „Camionul anului”, „Autobuzul anului” și „Autoutilitara anului”. Din juriu fac parte jurnaliști recunoscuți și editori-șefi din toată Europa care au testat îndelung mașinile. 

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI