Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Prezentare

«VALMAR ELMEC»... la nevoie se cunoa演e!

VALMAR ELMEC

18.10.2012
Ing. Valeriu Bezdedeanu
«VALMAR ELMEC»... la nevoie se cunoa演e!

Compania SC VALMAR ELMEC Srl, cu sediul 螽 judeul Arge, a fost 螽fiinat 螽 anul 1993 av滱d ca domenii de activitate: execuia de lucr綖i de preg綟ire a terenurilor 槐 lucr綖i speciale de construcii.

Compania este specializat 螽 execuia de lucr綖i edilitare 槐 de construcii, terasamente, excavare, decopertare, compactare, pavare, canalizare, lucr綖i de drumuri comunale, 榣sele 槐 poduri, turnare beton rutier, orice lucr綖i mecanizate 螽 construcii. Toate lucr綖ile sunt executate cu utilajele de construcii proprii. Serviciile de foarte bun calitate sunt asigurate cu seriozitate maxim de c綟re personalul propriu, cu 螽alt calificare 螽 domeniul 螽 care 蹎i desf蒪oar activitatea. Activitatea principal este de coordonare a lucr綖ilor de construcii 槐 antreprenoriat.

Totodat, VALMAR ELMEC asigur la cerere, cu vehiculele specializate din dotare, servicii complete de transport pentru materiale de construcii, agregate, resturi de la demol綖i, p緆滱t, moloz, precum 槐 servicii de transport special 槐 agabaritic: ma槐ni, utilaje grele de orice fel, structuri sau piese agabaritice de mare volum sau greutate.

Societatea a fost preocupat 螽totdeauna s dein o baz material diversificat 螽 domeniul utilajelor mobile pentru lucr綖i mecanizate 螽 construcii 槐 a vehiculelor specializate de transport 螽 vrac. Acestea sunt permanent pe 榮ntiere, astfel c toate ma槐nile 槐 echipamentele firmei sunt verificate, 螽 stare perfect de funcionare, put滱d fi ofertate spre 螽chiriere 螽 orice moment, firma asigur滱d inclusiv transportul la solicitant. Compania are un parc de 30 de utilaje 槐 vehicule de marc folosite 螽 activitatea de construcii 槐 transport, ce acoper practic principalele activit裻i:

 Autobasculante 8x4 de mare capacitate, DAF 槐 VOLVO;

 Trailere MAN 槐 ERF de 40 tone 槐 KING de 44 tone;

 Excavatoare pe 榷nile KOBELCO, VOLVO 槐 LIEBHERR, cupe de la 0,9 la 1,3 mc;

 Miniexcavator VOLVO, cup cu l裻imea de 35 – 60 cm;

 Macarale TEREX 槐 COLES GROVE, bra de 22 – 25 m 槐 sarcina 5 - 18 tone;

 姷c綖c綟or VOLVO, cup de 2,7 mc;

 Autogreder AVELING BARFORD, scarificator, lam fa, 18 tone

 Buldozere pe 榷nile KOMATSU 槐 LIEBHERR, cu lama de 2,5 – 3,2 m;

 Buldo-excavator FERMEC;

 Vibrocompactor HAMM, 14 tone (pneuri spate – tambur fa);

 Compactor BENFORD, 10 tone;

 Telehandlere TEREX 槐 BOBCAT, cu bra de 14 - 22 m, dotate cu cu構, cup 槐 lame de stivuitor.

 

Calitatea lucr綖ilor executate, respectarea termenelor se datoreaz 槐 parcului de utilaje bine 螽treinut dar 槐 preg綟irii operatorilor 槐 coordon綖ii eficiente a activit裻ilor de 榮ntier. C漮eva calit裻i apreciate pe piaa din Rom滱ia, datorit acestora compania VALMAR ELMEC reu槐nd s r緆滱 槐 s se impun pe piaa prestatorilor de servicii 螽 construcii.

Dovada acestor calit裻i rezid 螽 ascensiunea continu 槐 accentuat a cifrei de afaceri a companiei 螽cep滱d cu anul 2005,  螽 puterea de a rezista pe piaa de construcii chiar 槐 螽 condiiile crizei 槐, bine螽eles, 螽 revenirea 螽 for 螽 activitatea lucr綖ilor de construcii, fapt certificat 槐 de obinerea locului 1 螽 Top Afaceri Rom滱ia 2012, judeul Arge, la categoria IMM-uri, conform datelor de bilan aferente anului 2011. Dar cea mai important dovad o reprezint p綼trarea relaiilor contractuale cu beneficiarii lucr綖ilor executate de compania VALMAR ELMEC.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI