Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Deutz AG

IML Motoare – instalații de cogenerare de înaltă eficiență

Instalații de cogenerare INTERGEN

18.10.2012
IML Motoare – instalații de cogenerare de înaltă eficiență

IML Motoare (www.imlmotoare.ro ) este dealer unic național al DEUTZ A.G. și Greaves Farymann Diesel G.m.b.H.

Compania, care face parte din grupul de firme IML Italia, a fost înființată în 2007 și dispune de o rețea națională de asistență tehnică cu personal specializat. Sectoarele de activitate sunt de natură diversă, de la echipamente de construcții, grupuri electrogene terestre și navale până la sisteme combinate de stații de presiune și utilaje de agricultură.

Începând cu anul 2012, IML Motoare introduce pe piața din România unul din liderii italieni de tehnologie în instalații de cogenerare, INTERGEN – divizia de energie a IML Impianti, parte a grupului IML Italia.

Ținând cont că legislația din România tratează într-un mod bine definit aspectele care țin de vânzarea de energie electrică și aspectele privind eficiența energetică,  IML Motoare își extinde paleta de produse și servicii printr-o nouă linie de vânzare de echipamente finite: instalații de cogenerare pe bază de combustibili tradiționali sau alternativi.

INTERGEN – Divizia Energie a IML IMPIANTI

Divizia de Energie a IML Impianti Srl, INTERGEN este un actor de referință pentru proiectarea și realizarea instalațiilor de cogenerare pentru producția de energie cu motoare endotermice MWM, pentru care este dealer pentru Italia încă din anii ’80.

Grupul IML are o cifră de afaceri anuală de peste 100 milioane de euro și aproximativ 150 de angajați.

Experiența dobândită în sectorul energetic garantează că INTERGEN are capacitatea de a livra instalații „la cheie”. Maxima flexibilitate în operarea în strâns contact cu clienții permite definirea soluției optime de instalare încă  din primele faze de proiectare.

Inovație, calitate, servicii

Fiecare aspect al organizării și tehnologiei utilizate se răsfrânge asupra cercetărilor de inovare și îmbunătățire continuă. De la tehnologii tradiționale comune și până la aplicații moderne ce utilizează surse alternative de energie, oferta companiei acoperă o gamă largă de soluții.

Viteza, flexibilitatea și calitatea serviciilor asigurate sunt baza activității companiei.

Orientare către client

Este garantată toată atenția pentru o comunicare eficientă cu clienții, furnizorii sau colaboratorii pentru a identifica inclusiv necesitățile neexprimate. Centralizarea cunoștințelor membrilor întregii echipe suportă modularea soluțiilor în așa fel încât procesele elaborate să fie optimizate în baza fluxurilor de informații, necesități și specificații directe.

Principalele aplicații ale INTERGEN privesc, printre altele:

 Grupuri electrogene și sisteme de centrale electrice

INTERGEN produce grupuri electrogene terestre, grupuri navalizate și centrale de producere a energiei electrice, sisteme black start și de producție pe bază de motoare endotermice alimentate cu gaz sau diesel, într-o gamă de puteri care atinge până la 5 MW per echipament. Prin utilizarea unui stand de probe propriu, INTERGEN este în măsură să testeze grupuri electrogene cu o putere de până la 10MW.

 Sisteme de cogenerare: instalații de cogenerare pe bază de gaz metan, biogaz și uleiuri vegetale

INTERGEN oferă „la cheie” sisteme de cogenerare cu motoare endotermice. Cogenerarea, producția combinată de energie electrică și căldură prin utilizarea unui echipament endotermic cuplată la un alternator, permite o utilizare rațională și eficientă a resurselor energetice cu un semnificativ rezultat în termeni economici și cu timpi rapizi de amortizare a investiției.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI