Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
IAA 2012

Krone câștigă Premiul pentru Telematică

Krone câștigă Premiul pentru Telematică

18.10.2012
Ema Stancu
Krone câștigă Premiul pentru Telematică

Krone celebrează încă o victorie în competiția pentru câștigarea Premiului pentru Telematică din cadrul expoziției internaționale IAA pentru vehicule comerciale de la Hanovra. Premiul a fost acordat și la această ediție a expoziției de la Hanovra tot companiei Krone la categoria „Telematică pentru Trailere”.

De această dată Krone a fost apreciat pentru sistemul său telematic inovator care, printre altele, permite o comunicare bi-direcțională. Noul sistem oferă utilizatorilor săi o transparență fiabilă și eficiență în ceea ce privește flota lor de vehicule, oriunde ar fi aceasta în întreaga Europă.

Managementul complet digital al flotei este localizat pe un server web și afișat în Portalul Telematic Krone. Aici, datele sunt stocate pe un server sigur și garantat. Companiile pot integra toate datele generate în structura lor IT, oferind astfel posibilitatea ca acestea să ajungă direct în procesele proprii fiecărei companii. Prin intermediul sistemului de telematic Krone, o comunicare bi-direcțională permite dispecerului să acceseze sistemul de refrigerare din trailer, să reseteze temperatura existentă și să modifice statusul sistemului de răcire direct din biroul său.

În cazul unei alarme declanșate de incidente din trailer (fluctuații de temperatură, erori EBS, etc.) utilizatorii sunt informați direct prin SMS, e-mail sau o fereastră de tip pop-up. În plus, se poate trimite o alarmă de la trailer direct către șofer, în cabina vehiculului, cu ajutorul unui alt sistem telematic pentru unitatea tractoare. Pentru acest sistem inteligent Krone a primit Premiul pentru Telematică în 2012. Așa cum declara juriul, „lumea vehiculelor comerciale este de neconceput fără telematică. În ultimii ani, a devenit unul din instrumentele principale pentru îmbunătățirea eficienței transportului rutier de marfă. Astfel companiile pot beneficia de costuri reduse cu consumul de combustibil, costuri mai mici cu personalul și costuri mai mici cu vehiculele. Traficul și mediul au de asemenea de câștigat datorită unui flux îmbunătățit al traficului și emisii mai puține.”

Au existat 217 nominalizări pentru Premiul de Telematică 2012. Acestea au fost evaluate de un juriu expert constând în jurnaliști specializați, academicieni și programatori. Premiul pentru Telematică este susținut de Asociația Germană pentru Industria Automotive (VDA) și de Ministerul Afacerilor, Muncii și Transporturilor din Saxonia Inferioară.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI