Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Palfinger prezintă o nouă gamă de macarale maritime

18.10.2012
Palfinger prezintă o nouă gamă de macarale maritime

Inovație, acesta este conceptul de bază pentru prezentarea Palfinger Marine la SMM 2012, târgul internațional pentru industria maritimă desfășurat între 4 și 9 septembrie în Hamburg, Germania. Au fost prezentate primele modele ale noii game de macarale, iar vizitatorii au avut posibilitatea să își testeze abilitățile de manipulare a macaralelor în cadrul diferitelor concursuri organizate la stand.

Primele trei modele din noua gamă beneficiază de o serie de inovații tehnice și un design funcțional. Elementele glisante care nu necesită întreținere asigură o funcționalitate pe termen lung și o utilizare profitabilă în viitor. Stația de control FLVK  beneficiază de asemenea de un nou design și o construcție modulară ceea ce au făcut ca aceste macarale marine să devină și mai prietenoase cu operatorul.

Palfinger Marine a prezentat o serie de soluții tehnice personalizate demonstrându-și încă o dată flexibilitatea și capacitatea de inovație. Soluțiile individuale propuse, prin construcție și design răspund mult mai flexibil cerințelor clienților. Modelul PK 150002 M a fost expus la stand, fiind echipat cu un troliu dublu.  Experții Palfinger au fost în permanență la dispoziția vizitatorilor pentru a răspunde întrebărilor acestora și eventual să vină cu propuneri și soluții pentru provocările cu care aceștia se confruntă. Palfinger Marine Services și-a făcut de asemenea debutul în cadrul acestei expoziții. Acesta divizie este specializată în servicii post vânzare și service pentru macarale marine, de coastă sau de ambarcațiuni, trolii și echipamente de salvare indiferent de producător. Pe viitor, datorită rețeleo mondiale de service clienții vor beneficia de ajutor rapid și eficient 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Serviciile variază de la inspecții anuale și întreținere pentru piese de schimb OEM (originale) la pachete de servicii mult mai complexe.

 

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI