Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Noutăți privind parteneriatul Deutz, Bosch și Eberspacher

Parteneriat Deutz, Bosch și Eberspacher

19.11.2012
Noutăți privind parteneriatul Deutz, Bosch și Eberspacher

La sfârșitul anului 2009 companiile Deutz AG, Bosch GmbH și Eberspacher GmbH & CO. KG au anunțat constituirea unei companii mixte independente sub numele de «Bosch Emission Systems GmbH & CO. KG» (BESG), cu sediul la Stuttgart.

Obiectivul acestei companii era utilizarea eficientă a competențelor de bază și cunoștințelor tehnice ale celor trei companii implicate în post-tratarea gazelor de evacuare provenite de la motoarele diesel și oferirea unui sistem modular de soluții tehnologice complete, standardizate și cu flexibilitate garantată, adaptate vehiculelor utilitare comerciale (camioane și autobuze), tractoare și utilaje «off-road».

În acest an cele trei companii au anunțat restructurarea acordului de colaborare. Astfel, Bosch va cumpăra toate acțiunile companiei BESG și va continua să ofere sisteme de post-tratare a gazelor de evacuare. În viitor compania intenționează să crească cifra de afaceri cu producătorii de motoare, vehicule comerciale și utilaje off-road din America de Nord și Asia. De asemenea, Deutz și Eberspacher vor continua să lucreze cu BESG conform contractelor comerciale și a acordurilor de aprovizionare.

În plus, colaborarea dintre Bosch și Deutz  se va extinde și va lua forma unui parteneriat pentru inovare în domeniul tratamentului gazelor de evacuare, a tehnologiei de injecție diesel și sistemelor electronice. Scopul acestei colaborări îl constituie intensificarea integrării acestor sisteme în tehnologiile grupului de forță ce acționează utilajele mobile. BESG va continua, de asemenea, să furnizeze producătorului Deutz sisteme de post-tratare a gazelor de evacuare.

Eberspacher va continua să furnizeze componente pentru BESG. În plus, Bosch și Eberspacher intenționează să colaboreze îndeaproape pe proiecte de dezvoltare comune în domeniul tehnologiei de tratare a gazelor de evacuare. Scopul este de a consolida poziția de lideri de piață în acest domeniu.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI