Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Flash

Zoomlion & Cifa depășesc bariera de 100 m

Zoomlion & Cifa depășesc 100 m

19.11.2012
Zoomlion & Cifa depășesc bariera de 100 m

Zoomlion și subsidiara sa italiană Cifa au învins recordul pentru cel mai mare braț de pompat beton din lume, cu un model de 101 m, aceasta fiind prima dată când a fost depășită limita de 100 m. Brațul din șapte piese include patru secțiuni care au fibră de carbon în capăt pentru a reduce greutatea și pentru a crește raza de acțiune.

Brațul a fost prezentat pentru prima dată la sediul Zoomlion din Changsha în cadrul unei ceremonii care a inclus 60 de angajați care au lucrat la acest proiect. Inginerii au fost aduși atât de la fabrica din China, cât și de la cea din Italia.

Cifa, alături de Zoomlion a revenit în cartea recordurilor la un an de la lansarea pompei de 80 m. Directorul de Cercetare și Dezvoltare, Nicola Pirri a declarat: „Inovațiile aduse de grupul nostru care presupun  noi materiale și sisteme electronice transmit lumii întregi faptul că noi privim întotdeauna către viitor”

Cifa a mai folosit și înainte fibra de carbon pentru produsele sale, în special pentru gama de brațe pentru pompele de carbotech și folosește de asemenea acest material pentru a înlocui oțelul din secțiunile finale. Mauro Cortellini, managerul tehnic al companiei a declarat: „carbonul folosit pentru pompa Zoomlion-Cifa 101 are un modul de elasticitate foarte înalt și este un material foarte diferit față de cel folosit pentru gama actuală Carbotech.

Au fost descoperite în mod evident numeroase alte soluții inovatoare pe care le vom evalua în etapa internă de testare”.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI