Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
NOUTATI

A40F a castigat din nou iF Product Design Award

21.01.2013
Ana OPREA
A40F a castigat din nou iF Product Design Award

Volvo Construction Equipment sarbatoreste dupa ce camionul articulat A40F a primit un alt premiu prestigios pentru designul inovativ - iF Product Design Award.

Camionul articulat A40F produs de Volvo Construction Equipment (Volvo CE) a depasit mii de alte produse internationale si a uimit juriul de experti in design. La ceremonia de premiere, care va avea loc in februarie 2013, juriul va onora cele mai bune modele cu un trofeu iF din aur. La inceputul acestui an, A40F a castigat unul dintre cele mai cautate premii pentru design de produs - Red Dot 2012.

Camionul articulat A40F produs de Volvo CE a fost proiectat sa impuna noi standarde pe piata creata de Volvo in anul 1966, atunci cand a inventat primul camion articulat din lume - "Gravel Charlie". Acest utilaj este produsul emblematic al gamei inovatoare de camioane din seria F produse de Volvo CE, care ocupa pozitia de lider de piata, si aduce imbunatatiri in domeniul design-ului, functionalitatii si intretinerii. Camionul se manevreaza, se deplaseaza si isi descarca sarcina in modul cel mai eficient si in siguranta posibil, si dispune de un consum de combustibil mai eficient decat modelul anterior din seria E care a detinut pana in acest moment pozitia de lider de clasa in ceea ce priveste consumul redus de combustibil.

Premiile iF pentru design au implinit 60 de ani de existenta. Premiile iF sunt acordate in fiecare an de catre un juriu international, care evalueaza toate inscrierile, in functie de criteriile definite. In acest an, 44 de experti in design din toata lumea au verificat aproximativ 4.322 de inscrieri a 1.605 de participanti din 48 de tari. Juriul a examinat cu atentie fiecare intrare - criteriile de evaluare au inclus calitatea designului, gradul de inovare, impactul asupra mediului si functionalitatea. A40F a primit prestigiosul premiu la categoria 15: vehicule speciale, constructii si agricultura.

 "Suntem extrem de mandri sa castige o alta recunoastere la nivel global pentru calitatea design-ului camionului articulat A40F", spune Anders P. Larsson, vicepresedinte executiv al Volvo CE Technology. "Acest premiu este un tribut adus muncii grele depuse de angajatii dedicati si calificati ai Volvo CE."

 Aproximativ 2.000 de invitati din lumea designului international, mass-media, mediul de afaceri si politica sunt asteptati pentru a sarbatori castigatorii Premiului iF 2013 pe 22 februarie in Munchen, Germania. Impreuna cu celelalte produse premiate, camionul articulate Volvo A40F va fi apoi prezentat la expozitiile de design iF din Hanovra si Hamburg, precum si in expozitia iF de design online.

 

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI