Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
DESZAPEZIRE

In stil nemtesc

21.01.2013
Ana OPREA
In stil nemtesc

Echipamentele de intretinere a drumurilor fabricate de compania Schmidt - AEBI GmbH au fost imbunatatite ca rezultat al permanentei preocupari a constructorului german de a optimiza de-a lungul timpului, performantele de lucru ale acestor utilaje specializate, destinate interventiei si lucrului in conditii meteorologice de operare extrem de vitrege, si totul in sprijinul utilizatorului si satisfactia finala a beneficiarilor serviciilor de deszapezire, degivrare, maturare stradala, etc – impuse in prezent la un standard calitativ din ce in ce mai ridicat.

Cu o gama extrem de diversificata de echipamente destinate serviciilor specializate, constructorul german cunoscut de catre toti beneficiarii produselor sale sub numele „SCHMIDT” s-a impus in timp ca leader incontestabil pe piata fabricantilor de echipamente de imprastiere a materialelor antiderapante solide si lichide din gama de sararite STRATOR si GALEOX) cu binecunoscutele lame de zapada din gama de aplicatii grele – TARRON (deszapezire autostrazi, drumuri de interes national, etc) si gama de aplicatii usoare – CIRRON (pentru deszapezirea in interiorul localitatilor), cu frezele de zapada (compatibile atat cu sasiuri specializate tip UNIMOG cat si cu tractoare agricole) si instalatiile de degivrare (pentru aeroporturi), echipamente de maturare a drumurilor si aleilor (gama de suprastructuri carosabile pe autosasiuri, dar si utilaje de mai mici dimensiuni pentru maturarea spatiilor inguste din gama SWINGO), si alte utilaje pentru aplicatii specializate. Este de mentionat si utilajul multifunctional TERRATRACK destinat unei game de servicii foarte diversificate – tip deszapezit zone greu accesibile, executat operatiuni de cosire a ierbii, de toaletare a vegetatiei, etc.

 Numele producatorului „SCHMIDT” a devenit astfel in timp similar cu inovatia, eficienta in exploatare si calitatea incontestabila recunoscuta produselor germane. Acest lucru a fost inteles de catre operatorii romani de servicii specifice care – din dorinta de a-si eficientiza activitatea si de a-si minimiza astfel costurile de operare - au demarat programe de inlocuire a parcului vechi de vehicule specializate prin achizitionarea de utilaje performante.

Pe baza consultantei tehnice de specialitate oferite de fabricant direct prin personalul calificat al S.C. CTE TRAILERS S.R.L. - Reprezentantul producatorului in Romania, operatorii romani pot fi siguri ca echipamentele ce vor fi achizitionate vor fi utilizate 100% din timpul alocat, cu un randament maxim si un suport tehnic impecabil, menite sa asigure personalului deservent actionarea utilajelor cu un efort minim in conditii de maxima siguranta.

Toate acestea definesc un produs care si-a castigat pe deplin locul intai in topul preferintelor celor care inteleg sa isi exercite activitatea intr-un mod profesionist, acordand astfel importanta cuvenita eficientei, performantei si fiabilitatii echipamentelor utilizate.

 

 

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI