Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

CR Construction Rental GmbH a investit masiv în echipamente Hyundai CEE

CR Construction Rental GmbH a investit masiv în echipamente Hyundai CEE

Compania germană de închiriere CR Construction Rental GmbH, cu sediul central în Urmitz, în apropriere de Coblenz și o sucursală în Stuttgart, tocmai și-a întărit flota sa de mașini pentru construcții cu 50 de utilaje Hyundai, de la un mini-excavator de 1 tonă până la nouă excavatoare pe șenile HX520AL de 52 de tone și mai multe încărcătoare mari pe roți HL975A CVT și HL980.

CR Construction Rental oferă un serviciu de închiriere de echipamente de mari dimensiuni în vestul, centrul și sudul Germaniei, în landurile Renania de Nord-Westfalia, Hessa, Bavaria și Baden-Württemberg. Această companie este un important client cheie pentru Hyundai Construction Equipment Europe, iar ultima livrare de mașini terasiere face parte dintr-un parteneriat de cont cheie încheiat între Christian Prüfer, Șef departament Management Conturi Cheie la Hyundai CEE - Germania și Lukas Giancane, Director general al companiei CR Construction Rental, încheiat în anul 2022 în urma semnării unor contracte de livrare. Contractele de livrare au fost semnate pentru o flotă de închiriere formată din 50 de utilaje Hyundai, care include, de asemenea, mai multe încărcătoare mari pe roți HL975A CVT și HL980 și care au început să fie livrate din iunie 2023.

ACCENTUL SE PUNE PE LUCRĂRILE DE INGINERIE CIVILĂ ȘI DE TERASARE

CR Construction Rental se concentrează în principal pe antreprenorii de lucrări de inginerie civilă și de terasare, construcții de drumuri, companii de demolare și antreprenori de amenajare peisagistică. Lukas Giancane a spus: „Flota noastră include în prezent aproximativ 50 de utilaje Hyundai, plus mai mult de 50 de alte echipamente de construcții, până la excavatoare de 95 de tone. Printre acestea se numără și cele nouă excavatoare HX520AL de 52 de tone de la Hyundai CEE, astfel încât consider că suntem bine echipați pentru proiecte de terasamente și construcții de drumuri de toate categoriile.”

“Departamentul de conturi cheie, care a fost înființat în 2021, ne va ajuta să dezvoltăm în mod durabil noi grupuri de clienți pentru a ne atinge obiectivele ambițioase de creștere în Europa. De asemenea, ne va permite să înțelegem mai bine cerințele în creștere ale clienților noștri și să dezvoltăm soluții adecvate. Lucrăm din greu pentru a fi un partener de încredere și apropiat pentru clienții noștri actuali și viitori, contribuind în mare măsură la eficientizarea proceselor lor.” - DR. HUBERTUS MÜNSTER, DIRECTOR DE VÂNZĂRI ȘI MARKETING PENTRU EUROPA LA HYUNDAI CEEȘi a adăugat: „Ne desfășurăm activitatea la nivel național și deservim toate meseriile din domeniul construcțiilor care utilizează echipamente grele de terasament, cu excavatoare complete cu brațe monobloc sau articulate pentru a se potrivi diferitelor nevoi de lucru. Toate echipamentele sunt dotate cu cuple rapide Oilquick și avem peste 150 de atașamente noi în flota noastră de închiriere, precum foarfece pentru resturi de fier vechi, ciocane hidraulice și clești de demolare. Oferim, de asemenea, servicii de închiriere a echipamentelor cu operator și servicii de însoțire a transportului greu.”

Dezvoltarea în continuare a mărcii Christian Prüfer a declarat: „Este important pentru noi să avem contact direct cu clienții noștri majori, cum ar fi exploatările din cariere, producătorii de materiale de construcții și companiile de închiriere. În acest mod le vom înțelege mai bine cerințele. Experiența bogată pe care o dobândim alături de ei este foarte importantă pentru dezvoltarea ulterioară a mărcii și a tehnologiei sale. Ne concentrăm asupra clienților existenți sau potențiali, care reprezintă cheia succesului nostru comercial viitor. Accentul nu se pune doar pe volumul de mașini vândute, ci și pe
importanța strategică a acestora (conturicheie strategice).”

În paralel cu asistența directă acordată clienților, rețelele naționale de dealeri Hyundai CEE (peste 140 de dealeri) din fiecare din cele peste 30 de țări sunt instruite în ceea ce privește asistența pentru clienții de tip cont cheie. În acest sens, Christian Prüfer comentează: „Complexitatea așteptărilor clienților a crescut în ultimii ani. Prin cooperarea strânsă cu partenerii noștri de vânzări, dorim să le oferim clienților noștri servicii remarcabile, la nivel național, pe lângă utilaje foarte eficiente.”

El continuă: „Trebuie să le oferim clienților noștri importanți, din toate țările unde avem reprezentanțe, tarife orare uniforme, timpi de răspuns fermi și un serviciu de schimb sau de înlocuire a mașinilor. Aceasta este o perspectivă pe care am dobândit-o în timpul unei lungi faze pregătitoare, iar acum ne lansăm cu toată forța.”

O parte integrantă a strategiei de dezvoltare a Hyundai CEE este reprezentată de activitatea tot mai importantă a clienților cheie, deoarece strategia de dezvoltare a Hyundai CEE include susținerea directă a celor mai valoroși clienți majori naționali și internaționali, a companiilor de închiriere, a grupurilor de lucru sau a autorităților/ instituțiilor, în strânsă colaborare cu rețeaua de distribuție Hyundai CEE.

REVOTRUCK de la MECALAC a câștigat premiul „Best of the Best” la Red Dot Design Awards – 2023

Mecalac, lider mondial în proiectarea, fabricarea și distribuția de echipamente de construcții compacte pentru mediul urban, a câștigat prestigiosul premiu Red Dot Design Awards: „Best of the Best” pentru designul inovator și orientat spre siguranță al noului său dumper off-road REVOTRUCK. Premiile Red Dot Design Awards reprezintă una dintre cele mai renumite competiții de design de produs la nivel internațional, iar distincția "Best of the Best" este cea mai înaltă distincție din cadrul competiției.

Juriul a apreciat foarte mult conceptul funcțional, făcându-i următoarea recenzie: „REVOTRUCK este impresionant de multifuncțional și prezintă caracteristici cu adevărat inovatoare pentru un transport mai sigur al materialelor.” Mai presus de toate, însă, au fost impresionați de implementarea cu succes a designului: „Indiferent în ce direcție este rotită cabina și de modul în care vehiculul staționează sau este condus - REVOTRUCK oferă un aspect omogen și compact în fiecare poziție.”

Această coerență vizuală a fost obținută în procesul de proiectare prin echilibrarea atentă a diferitelor volume și prin conectarea formală a diferitelor zone ale caroseriei.

Dumperul REVOTRUCK reglează automat direcția de mers, viteza de deplasare și sistemul de direcție la poziția de moment a cabinei. De exemplu, în acest fel, REVOTRUCK poate transporta material ca o autobasculantă clasică și îl poate arunca exact ca un dumper, având cabina întoarsă și benă basculantă frontală.

Mecalac REVOTRUCK revoluționează modul de lucru în construcții cu un dumper care duce siguranța și confortul operatorului la un nou nivel. După ce a fost nominalizată printre finaliști la BAUMA Innovation Awards, această nouă recunoaștere se adaugă numărului tot mai mare de premii pe care Mecalac le-a primit deja pentru dumperul REVOTRUCK: „Grand Prix matériel” DLR (Franța), Plantworx Innovation Award (Regatul Unit) și „Premio Potencia” (Spania).

Machinery

Recent Posts:

Keestrack are o reputație solidă în ceea ce privește echipamentele inovatoare și eficiente din punct de vedere al costurilor, fiind într-o căutare continuă a celor mai bune performanțe la cel mai mic cost pe tonă produsă.Producătorul de echipamente mobile de concasare și sorta...


Citeste mai mult

În lume, milioane de kilometri de drumuri poartă semnătura BOMAG. Timp de peste 60 de ani, istoria companiei BOMAG a fost sinonimă cu istoria construcției de drumuri. Cu know-how-ul acumulat, BOMAG a stabilit ritmul pentru întreaga industrie de infrastructură rutieră.Societatea Gen...


Citeste mai mult

Compania FPM.BV continuă să-și consolideze poziția în domeniul utilajelor industriale, extinzându-și portofoliul pentru a răspunde cererii crescute din domeniul construcțiilor și al agriculturii. Cu o experiență de peste 19 ani în industrie și un angajament ferm față d...


Citeste mai mult

Compania Keohane Readymix din comitatul irlandez Cork, este o afacere de familie ce se desfășoară de-a lungul a trei generații. Compania s-a dezvoltat rapid fiind astăzi un furnizor prosper de beton gata de amestec, blocuri de beton, agregate și nisip. Toate materialele de construcție sunt pr...


Citeste mai mult