Parteneri

Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii - ARACO

Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii – ARACO - este o asociatie patronala, profesionala, neguvernamentala si nepolitica. Asociatia este organizata pe baza liberei asocieri a membrilor sai, este de tipul non-profit si functioneaza pe baza unui statut aprobat de Conferinta Nationala.

Asociația Română pentru Smart City

Asociația Română pentru Smart City este principala autoritate a Industriei Smart City din România care reunește experți și profesioniști din fiecare domeniu relevant industriei, dar și peste 200 de parteneri naționali și internaționali. Scopul nostru este de a dezvolta comunitățile creativ-inteligente din România, iar pentru a face acest lucru ne concentrăm activitatea asupra pilonilor și a ecosistemului Smart City.

Asociatia Distribuitorilor de Utilaje pentru Constructii - ADUC

Scopul A.D.U.C. este de a sprijini dezvoltarea activitatii economice si a investitiilor in domeniul utilajelor si echipamentelor de constructii, formarea si perfectionarea profesionala, primirea si oferirea de informatii tehnice si juridice necesare dezvoltarii, consultanta, etica profesionala, arbitraj intre firmele membre, editarea unui buletin al asociatiei si de a reprezenta interesele asociatilor sai, la solicitarea acestora, cat si din proprie initiativa, in raport cu autoritatile romane si straine, cu agentii economici sau cu alte institutii nonguvernamentale din tara si strainatate.

CIROM

Patronatul din industria cimentului si altor produse minerale pentru constructii din Romania, este o organizatie autonoma, neguvernamentala, fara caracter politic, fiind persoana juridica romana de drept privat, fara scop patrimonial, avand caracter non-profit.

British Romanian Chamber of Commerce - BRCC

Camera de Comert Britanica din Romania este organizatia principala de afaceri care promovează comertul si investitiile bilaterale intre Regatul Unit si România. Misiunea este de a facilita si de a spori comertul intre aceste doua tări prin dialogul intre intreprinderi.

Asociatia Societatilor Financiare - ALB

O asociatie profesionala cum este Asociatia Societatilor Financiare - ALB Romania este mult mai mult decat un club. Ea actioneaza ca un purtator de cuvant al membrilor in raport cu autoritatile, cu media si cu alte organizatii de profil, dar si ca un organism consultativ pentru industria pe care o reprezinta.

Asociatia Romana de Logistica - ARILOG

ARILOG este o organizaţie voluntară, profesională şi educaţională non-profit, care îşi propune promovarea şi dezvoltarea ştiinţei şi tehnicilor de Logistică şi Supply Chain în toate companiile româneşti, indiferent de industrie

Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - UTCB

Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti (UTCB) este o Universitate de stat, acreditată, cu tradiţie şi cu o largă recunoaştere naţională şi internaţională. UTCB este singura universitate tehnică din România dedicată exclusiv formării specialiştilor cu pregătire superioară în construcţii civile, construcţii hidrotehnice, căi ferate, drumuri şi poduri, instalaţii pentru construcţii, maşini şi utilaje pentru construcţii, geodezie, precum şi în alte domenii conexe legate de ramura construcţiilor.

Federatia patronatelor societatilor din constructii - FPSC

FPSC este o organizație patronală fără scop lucrativ, neguvernamentală și apolitică, înființată conform Legii patronatelor nr 356/ 2001. Aceasta are ca scop asigurarea reprezentării unitare a societăților din construcții, susținerea și apărarea intereselor economice, juridice si sociale ale membrilor săi în relație cu terți, îmbunătățirea cadrului legislativ aplicabil, realizarea de schimburi de informații și experiență, întărirea relațiilor cu organizații profesionale naționale și internaționale, promovarea concurenței loiale, a imaginii constructorilor și rolului lor în societate.

Asociatia Studentilor La Constructii Din Bucuresti - A.S.C.B

ASCB este o organizație non-guvernamentală studențească, modernă, non-profit, a cărei misiune este construirea şi dezvoltarea unor comunităţi motivate de umanitate şi cunoaştere care genereza un impact pozitiv în societate prin prisma integrităţii, inovaţiei şi implicării.
Viziune: Credem în oameni, credem în noi şi credem într-o lume mai bună!

Organizatia Patronala a Producatorilor de Prefabricate din Beton-Prefbeton

Organizatia Patronala a Producatorilor de Prefabricate din Beton - Prefbeton promoveaza produsele prefabricate din beton, reprezinta si sustine producatorii de prefabricate din beton din Romania.

Camera Franceză de Comerț și Industrie în România - CCIFER

Creata in 1996, Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER) este astazi fructul mai multor ani de consolidare si dezvoltare. In prezent, CCIFER regrupeaza aproape 500 de societati membre, dintre care 60% sunt intreprinderi mici si mijlocii. In acelasi timp, CCIFER reuneste marile nume ale investitiilor franceze in Romania precum Dacia Renault, Orange, Alcatel, BRD-Groupe Société Générale, Veolia, Michelin, Lafarge, etc.

IBC FocusIBC Focus este lider de piata in monitorizarea si studierea proiectelor si santierelor in constructii.

PricewaterhouseCoopers - PwC

PricewaterhouseCoopers este cea mai mare companie de servicii profesionale, de consultanță și audit din lume și una dintre cele mai mari companii private.

GOVNET

GOVNET este un canal media independent si organizator de evenimente dedicate să ofere jurnalismului de afaceri profesionist despre economia, politica si climatul de afaceri din România.

Romanian Society of Construction Law - RSCL
Romanian Society of Construction Law - RSCL

Asociația Română de Dreptul Construcțiilor are ca scop sprijinirea sectorului de construcții prin elaborarea de opinii juridice cu privire la legislația în domeniu, prin promovarea și dezvoltarea domeniilor ce au legătură cu dreptul construcțiilor și, nu în cele din urmă, prin menținerea legăturilor cu persoanele fizicie și juridice române sau străine ce activează în acest domeniu.

Asociația Română de Închirieri - ARI

Asociația Română de Închirieri dorește să reprezinte majoritatea firmelor de închirieri utilaje și echipamente pentru industrie si construcții din România prin promovarea activă a conceptului de închirieri utilaje.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România - CNIPMMR

CNIPMMR asigură reprezentarea unitară a intereselor IMM-urilor şi a mişcării patronale a IMM-urilor la nivel naţional şi internaţional.
„Misiunea CNIPMMR este de a reprezenta unitar și eficace interesele IMM-urilor și a mișcării patronale a IMM-urilor din România la nivel național și internațional, de a promova și susține dezvoltarea și creșterea competitivității și performanțelor sectorului de IMM-uri”.