Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Next Auto

Cu Nokian Tyres sezonul anvelopelor de vară arată ca o experiență de condus sigură și liniștită la viraje strânse și în timpul zilelor ploioase

Cu Nokian Tyres sezonul anvelopelor de vară arată ca o experiență de condus sigură și liniștită la viraje strânse și în timpul zilelor ploioase

Producătorul de anvelope scandinav Nokian Tyres oferă o selecție modernă și versatilă de anvelope de vară pentru piața central-europeană. Noua generație de anvelope de vară oferă tehnologia unică Dual Zone Safety, special concepută pentru condițiile variate din timpul verii. Această tehnologie a fost introdusă mai întâi la modelele de vehicule pentru pasageri și apoi la SUV-uri și gama crossover.


Anvelopele Nokian Tyres oferă confort premium la volan, durabilitate și, mai ales, siguranță de primă clasă, garantând mai multă liniște în timpul deplasărilor pe timp de vară.


Atunci când ne bucurăm de zile însorite de vară, putem uita de pericolele drumurilor în condiții de ploaie. Însă, vremea este schimbătoare, de la caniculă, la averse bruște, iar prognozele se pot schimba neașteptat. Anvelopele de vară premium oferă siguranță șoferilor atunci când au cea mai mare nevoie.


„Orice anvelopă poate rula fără probleme, atunci când condițiile meteorologice sunt perfecte. Cu toate acestea, în condiții surprinzătoare precum ploile bruște, anvelopele trebuie să ofere performanțe extrem de stabile. Este foarte important ca anvelopa să poată fi controlată în timpul manevrelor evazive, în timpul frânării sau pe suprafețele umede. Șoferii au nevoie de fiabilitate și consecvență, ceea ce înseamnă că anvelopele trebuie să își păstreze aderența și manevrabilitatea de la începutul primăverii, până toamna târziu.", spune Martin Dražík, Tire Expert și Product Manager, Nokian Tyres, Central Europe.


Stabilitate și durabilitate pentru SUV-uri
Gama vastă și competitivă de anvelope de vară Nokian Tyres este completată de noi anvelope pentru SUV-uri: Nokian Powerproof SUV și Nokian Wetproof SUV. Ambele noi produse din portofoliul Nokian Tyres dispun de tehnologia Dual Zone Safety cunoscută de la modelele de vehicule de pasageri. Aceste anvelope sunt concepute pentru vehicule tip SUV și crossover, pentru o manevrabilitate precisă și senzație plăcută de condus.

Anvelopele vin echipate cu tehnologia unică Aramid Sidewall. Structura laterală conține fibre de aramidă extrem de puternice, ceea ce oferă rezistență la impact și tăieturi bruște, care altfel ar putea întrerupe cu ușurință o deplasare.
Aceeași tehnologie Aramid Sidewall este folosită la producerea tuturor anvelopelor Nokian Tyres pentru autoutilitare și rulote. Familia de anvelope Nokian cLine Van oferă stabilitate, aderență echilibrată și durabilitate excelentă pentru autoutilitare.


Noua anvelopă Nokian Powerproof SUV a fost dezvoltată și testată în colaborare cu campionul de Formula 1, Mika Häkkinen.
„La anvelopele SUV apreciez stabilitatea, fiabilitatea și ușurința de a conduce. Anvelopa Nokian Powerproof SUV este o combinație admirabilă de performanță de înaltă clasă, durabilitate extremă și senzație de conducere plăcută. Funcționează la viteze mari și mici și pe suprafețe umede și uscate deopotrivă. Oferă încredere și siguranță.", spune Häkkinen.

Rezultate puternice în teste
Nokian Powerproof și Nokian Wetproof oferă siguranță și fiabilitate în timpul verii pentru șoferii care călătoresc pe drumurile din Europa Centrală. Ambele au obținut rezultate puternice la testele independente pentru anvelope din 2020.
Apreciată pentru aderența bună la frânare și rezistența la rulare foarte scăzută, Nokian Powerproof a obținut locul al treilea la testul pentru anvelope de vară Sport Auto din acest an. De asemenea, a primit note bune la testele Auto Motor und Sport, Sport Auto și Auto Bild. Revista italiană Automobilismo consideră Nokian Powerproof drept una dintre cele mai bune anvelope atunci când vine vorba despre manevrabilitate pe suprafețe umede, menționând că este perfect echilibrată și foarte previzibilă și pe suprafețe uscate.


Proprietățile unice ale anvelopelor premium Nokian Wetproof nu au trecut neobservate de revistele de automobile.
„Când vine vorba de frânare pe suprafețe uscate, Nokian Wetproof este pe primul loc”, subliniază revista germană GuteFahrt în testul din acest an. Revista poloneză Motor scoate în evidență nivelul ridicat de performanță la frânare pe suprafețe umede și uscate. De menționat este și victoria absolută a acestei anvelope unice la testele German ACE Lenkrad și Auto Motor und Sport din 2019.

Next Auto

Recent Posts:

Parteneriatul încheiat la începutul anului 2020 între Mercedes-Benz și ENGIE, companii ale căror strategii se axează pe importanța mobilității electrice și a sustenabilității, continuă în a doua parte a anului cu un nou beneficiu pentru clienții din România: ...


Citeste mai mult

Probabil li s-a întâmplat tuturor cel puțin o dată: conducerea într-un oraș necunoscut, plin de viață, cu sistemul de navigație care dădea rateuri exact atunci când era cel mai mult nevoie de el. Din fericire, acele zile nu mai sunt de actualitate, datorită unui nou s...


Citeste mai mult

Renault deschide comenzile pentru Noul Mégane, modelul său deja foarte popular, lansat în 1995 și achiziționat de atunci în peste șapte milioane de exemplare, din patru generații, în întreaga lume. Mai mult decât un simplu model, Mégane a devenit o &i...


Citeste mai mult

DS Automobiles dezvăluie o nouă ședință foto editorială pentru Săptămâna Modei de la Paris® - Colecția feminină pentru sezonul Primăvară/Vară 2021. Cea de-a doua ediție a evenimentului Un Autre Regard a prins viață la ruinele Château Royal de Montceaux-Lès-Meau...


Citeste mai mult