Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Gama Ammann - Cilindri terasieri ARS

Gama Ammann  - Cilindri terasieri ARS

Eficiență garantată până și în cele mai grele condiții de lucru! Este dificil să anticipezi fiecare pas pe care un nou proiect te îndeamnă să îl faci. Cu ce tip de teren va trebui să lucrezi? Va trebui să utilizezi cilindrul în pantă? Vei putea controla gradul de compactare? Acestea sunt doar cateva dintre întrebările pe care marii constructori și le adresează înainte de a achiziționa echipamentul potrivit.

Prin intermediul cilindrilor săi atent confecționați, AMMANN a devenit lider mondial în domeniul compactării calitative. Cilindrii sunt rezilienți și compacți datorită structurilor inovatoare, care poziționează eficient motorul, sistemele de răcire, rezervoarele de combustibil/ulei și sistemul hidraulic într-un compartiment ușor accesibil de către operator.

EFICIENTE & PRODUCTIVE

Renumele cilindrilor AMMANN a fost creat datorită forței de compactare a acestora și a numeroaselor proiecte în care au excelat. Compactmetrul digital ACE Force este un sistem de măsurare disponibil ca opțional pentru oricare dintre cilindri ARS. Acesta permite măsurarea valorilor absolute ale gradului de compactare, iar prin intermediul sistemului ADS, informația se înregistrează și se păstrează sub forma unor rapoarte, care pot fi accesate prin intermediul unei aplicații Android/IOS conectată Bluetooth.

Utilizarea compactmentrului digital reduce nevoia de compactatare repetată și favorizează doar zonele unde aceasta este necesară, astfel se măreste eficiența, se scade consumul de energie/combustil și se micșorează timpul de lucru.

ERGONOMICE

Datorită designului profesionist, cilindri ARS sunt echipamente extrem rezistente. Cabina compactorului este construită cu o structură integrată ROPS, care protejează utilizatorul împotriva potențialelor accidente din șantier. Totodată, utilizatorul are vizibilitate de 360° din interiorulul cabinei, ceea ce facilitează posibilitațile de lucru.

FIABILE

Sistemul ECOdrop este prezent în componența tuturor cilindrilor terasieri ARS – AMMANN. Acesta eficientizează atât consumul combustibilului, cât și al celorlalte uleiuri/fluide necesare funcționării optime a ma șinii, cantitatea fiind astfel redusă substanțial, iar costurile scăzând pe măsură.

Cele mai frecvente aplicații în care poți utiliza un cilidru terasier ARS, AMMANN: ARS 70 – ȘANTIERE DE MICI DIMENSIUNI
• Lucrări de instalare a rețelelor de conducte;
• Lucrări de natură electrică (sistem de cabluri electrice);
• Lucrări de tasare urbane/rurale (dezvoltare industrială/socială);
• Amenajări de locuințe;
• Șantiere cu spațiu de lucru restrâns.

ARS 110/130/150/170 – ȘANTIERE DE DIMENSIUNI MEDII ȘI MARI
• Lucrări de construcție a drumurilor și podurilor (drumuri ale comunelor/ orașelor/naționale);
• Piste de aeroport;
• Baraje de protecție;
• Lucrări de dezvoltare a zonelor industriale;
• Lucrări de construcție/dezvoltare porturi;
• Construcția/compactarea gropilor de gunoi.

ARS 200/220 – ȘANTIERE DE MARI ȘI DE FOARTE MARI DIMENSIUNI
• Piste de aeroporturi;
• Autostrăzi;
• Construcția/întreținerea/extinderea zonelor industriale;
• Construcția/compactarea gropilor de gunoi.

 

Machinery

Recent Posts:

În lume, milioane de kilometri de drumuri poartă semnătura BOMAG. Timp de peste 60 de ani, istoria companiei BOMAG a fost sinonimă cu istoria construcției de drumuri. Cu know-how-ul acumulat, BOMAG a stabilit ritmul pentru întreaga industrie de infrastructură rutieră.Societatea Gen...


Citeste mai mult

Compania FPM.BV continuă să-și consolideze poziția în domeniul utilajelor industriale, extinzându-și portofoliul pentru a răspunde cererii crescute din domeniul construcțiilor și al agriculturii. Cu o experiență de peste 19 ani în industrie și un angajament ferm față d...


Citeste mai mult

Compania Keohane Readymix din comitatul irlandez Cork, este o afacere de familie ce se desfășoară de-a lungul a trei generații. Compania s-a dezvoltat rapid fiind astăzi un furnizor prosper de beton gata de amestec, blocuri de beton, agregate și nisip. Toate materialele de construcție sunt pr...


Citeste mai mult

Compania UTILBEN se mândrește cu un succes notabil pe care l-a obținut în doar 7 ani: vânzarea a 1.000 de utilaje de construcții Sunward în România. UTILBEN a încheiat un parteneriat cu producătorul Sunward Intelligent Equipment Group în anul 2017 și, d...


Citeste mai mult