Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

Gama Ammann - Cilindri terasieri ARS

Gama Ammann  - Cilindri terasieri ARS

Eficiență garantată până și în cele mai grele condiții de lucru! Este dificil să anticipezi fiecare pas pe care un nou proiect te îndeamnă să îl faci. Cu ce tip de teren va trebui să lucrezi? Va trebui să utilizezi cilindrul în pantă? Vei putea controla gradul de compactare? Acestea sunt doar cateva dintre întrebările pe care marii constructori și le adresează înainte de a achiziționa echipamentul potrivit.

Prin intermediul cilindrilor săi atent confecționați, AMMANN a devenit lider mondial în domeniul compactării calitative. Cilindrii sunt rezilienți și compacți datorită structurilor inovatoare, care poziționează eficient motorul, sistemele de răcire, rezervoarele de combustibil/ulei și sistemul hidraulic într-un compartiment ușor accesibil de către operator.

EFICIENTE & PRODUCTIVE

Renumele cilindrilor AMMANN a fost creat datorită forței de compactare a acestora și a numeroaselor proiecte în care au excelat. Compactmetrul digital ACE Force este un sistem de măsurare disponibil ca opțional pentru oricare dintre cilindri ARS. Acesta permite măsurarea valorilor absolute ale gradului de compactare, iar prin intermediul sistemului ADS, informația se înregistrează și se păstrează sub forma unor rapoarte, care pot fi accesate prin intermediul unei aplicații Android/IOS conectată Bluetooth.

Utilizarea compactmentrului digital reduce nevoia de compactatare repetată și favorizează doar zonele unde aceasta este necesară, astfel se măreste eficiența, se scade consumul de energie/combustil și se micșorează timpul de lucru.

ERGONOMICE

Datorită designului profesionist, cilindri ARS sunt echipamente extrem rezistente. Cabina compactorului este construită cu o structură integrată ROPS, care protejează utilizatorul împotriva potențialelor accidente din șantier. Totodată, utilizatorul are vizibilitate de 360° din interiorulul cabinei, ceea ce facilitează posibilitațile de lucru.

FIABILE

Sistemul ECOdrop este prezent în componența tuturor cilindrilor terasieri ARS – AMMANN. Acesta eficientizează atât consumul combustibilului, cât și al celorlalte uleiuri/fluide necesare funcționării optime a ma șinii, cantitatea fiind astfel redusă substanțial, iar costurile scăzând pe măsură.

Cele mai frecvente aplicații în care poți utiliza un cilidru terasier ARS, AMMANN: ARS 70 – ȘANTIERE DE MICI DIMENSIUNI
• Lucrări de instalare a rețelelor de conducte;
• Lucrări de natură electrică (sistem de cabluri electrice);
• Lucrări de tasare urbane/rurale (dezvoltare industrială/socială);
• Amenajări de locuințe;
• Șantiere cu spațiu de lucru restrâns.

ARS 110/130/150/170 – ȘANTIERE DE DIMENSIUNI MEDII ȘI MARI
• Lucrări de construcție a drumurilor și podurilor (drumuri ale comunelor/ orașelor/naționale);
• Piste de aeroport;
• Baraje de protecție;
• Lucrări de dezvoltare a zonelor industriale;
• Lucrări de construcție/dezvoltare porturi;
• Construcția/compactarea gropilor de gunoi.

ARS 200/220 – ȘANTIERE DE MARI ȘI DE FOARTE MARI DIMENSIUNI
• Piste de aeroporturi;
• Autostrăzi;
• Construcția/întreținerea/extinderea zonelor industriale;
• Construcția/compactarea gropilor de gunoi.

 

Machinery

Recent Posts:

Compania germană de închiriere CR Construction Rental GmbH, cu sediul central în Urmitz, în apropriere de Coblenz și o sucursală în Stuttgart, tocmai și-a întărit flota sa de mașini pentru construcții cu 50 de utilaje Hyundai, de la un mini-excavator de 1 tonă p...


Citeste mai mult

Încă de la început, intenția celor de la JCB a fost de a construi o nouă gamă de excavatoare pe șenile, avansate din punct de vedere tehnic și adaptate la cerințele clienților săi. Seria X de la JCB, lansată în 2018, se concentrează pe fiabilitate. Primul model al noii s...


Citeste mai mult

Nacelele sunt echipamente absolut necesare pentru lucrări de construcții, de întreținere, mentenanță, renovări, inspecții, amenajări și alte activități conexe. Când deții o nacelă pe autoșasiu, devii și mai productiv pentru că te poți deplasa cu utilajul de ridicat oriun...


Citeste mai mult

Grupul Terra, binecunoscut furnizor de echipamente de construcții din Europa Centrală și de Est și recunoscut pentru capacitatea sa puternică de a oferi soluții complete, s-a asociat cu SANY Group, unul dintre cei mai mari producători de mașini pentru construcții din lume.TERRA PALFINGER Sr...


Citeste mai mult