Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Shop

Heavy Construction Machinery Catalogue 2023

Heavy Construction Machinery Catalogue 2023

Heavy Construction Machinery Catalogue 2023 (ediţia a V-a) este unicul catalog de utilaje pentru construcţii din România şi este editat de către echipa revistei Mașini și Utilaje pentru Construcții.

Heavy Construction Machinery Catalogue 2023 este susţinut de UTCB – Facultatea de Utilaj Tehnologic pentru Construcţii Bucureşti

Catalogul beneficiază de informaţii actualizate, grafica modernă şi print de nivel premium, devenind astfel un ajutor de neînlocuit pentru manageri, fiind nelipsit de pe birou sau din biblioteca factorilor de decizie în cazul consultării acestuia, atât pentru informare, cât şi pentru o viitoare potenţială achiziţie.

Heavy Construction Machinery Catalogue 2023 a fost distribuit gratuit în format printat către toată baza de date de companii a revistei Maşini şi Utilaje pentru Construcţii şi este disponibil pe toată perioada anului 2023, după cum urmează: pentru societăţi construcţii, operatori, antreprenori generali, firme de proiectare/inginerie, autorităţi publice, asociaţii profesionale, cadre universitare, studenţi, catalogul poate fi comandat şi se livrează gratuit (costul transportului nu este inclus). Catalogul poate fi comandat de către companiile doritoare (care nu se încadrează în lista celor de mai sus) contra cost.

Preţ Heavy Construction Machinery Catalogue 2023: 80 Euro +TVA (+ cost transport)

Pentru comenzi, contactati:
Oana Patache
0728 851 100
oana.patache@masinisiutilaje.ro

 

Shop

Recent Posts:

BEST Construction Machinery Calendar 2024 este calendarul tradiţional editat special pentru piaţa utilajelor de construcţii din România, în fiecare an, de către echipa revistei Mașini și Utilaje pentru Construcții. BEST Construction Machinery Calendar 2024 poate fi comandat de c...


Citeste mai mult