Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Focus plus

Prysmian Group a participat joi, 22 iunie la Pria Renewable Energy Conference

Prysmian Group a participat joi, 22 iunie la Pria Renewable Energy Conference

Prysmian Group a participat joi, 22 iunie la Pria Renewable Energy Conference, susținând tranziția către o energie mai verde. Tranziția energiei e un proces în care producerea și transportul energiei trebuie făcut într-un mod în care impactul asupra mediului să fie cât mai mic posibil.

În cadrul conferinței, Constantin Nistor, Chief Commercial Officer – Energy Solutions la Prysmian România, a prezentat un scenariu în care România, prin resursele naturale dar și regenerabile, poate deveni un HUB regional pentru producția și transportul energiei verzi. Tot în acest context se poate înscrie și proiectul de interconectare a Europei cu regiunea Mării Caspice, care va asigura siguranță în furnizare a energiei electrice.

Prysmian Group este o companie care poate juca un rol important în transformarea României într-un pol regional de producție și transport a energiei. Putem menționa produse care conectează parcurile solare și eoliene la rețea într-un mod eficient pentru o funcționare la parametri maximi, sau soluții complexe și fiabile de transport a energiei pe distanțe mari care facilitează dezvoltarea producției de energie regenerabilă. Grupul nu se limitează la a fi numărul unu mondial în producția de cabluri, ci propune sistemului energetic și soluții complexe de monitorizare a rețelelor pentru o mentenanță predictivă și o utilizare optimă a acestora.

Constantin Nistor a subliniat încă odată necesitatea soluțiilor de calitate în implementarea proiectelor având în vedere atât siguranța locuintelor dar și durabilitatea proiectelor mari în timp. Totodată într-o notă pozitivă a invitat firmele și factorii de decizie la o colaborare constructivă atât în finanțarea acestor proiecte, cât și în proiectarea și implementarea proiectelor în parametri de calitate.
Prysmian Group rămâne deschis oricărei propuneri și colaborări, educarea și consilierea pieței fiind un atribut al ADN ului nostru.

Beneficiile:

Alăturați-vă celor peste 200 de directori seniori din domeniul energiei și domeniile conexe din România pentru o reflecție cat mai clară pentru afaceri asupra viitorului energiei din Romania. Pria Renewable Energy Conference este locul în care cele mai strălucite minți din domeniul energiei vor aborda această provocare existențială cu o strategie practică și cu studii de caz, exemple. De asemenea vom vedea care sunt noutățile legislative și fiscale ce ar putea ajuta creșterea acestui sector. Schimbarea sistemică și structurală este la orizont. Jucătorii din România se vor ridica la înălțime?

Nicio persoană, corporație sau măcar guvern nu are puterea de a aborda de unul singur criza climatică.  Cu  toate  acestea,  accelerarea  tranziței  energetice,  avansarea  decarbonizării și asigurarea securității energetice necesită atât responsabilitate individuală, cât și responsabilitate globală.

În fiecare zi, vedem un focus din ce în ce mai mare pentru acest segment de la jucătorii existenți– producători, transportatori și companiile de uilități, cu noi proiecte , dar și jucători noi,  investitori.  Toți se focusează pe green energy, spre un mediu  mai curat – energie regenerabilă, eoliană, hidro și economie circulară, reciclare și refolosire a materialeleor. De asemenea, băncile și finanțatorii în general se focusează pe sprijinirea proiectelor sustenabile.

Nu ratați acest eveniment prin a vă alătura comunității  inovatorilor și astfel, rămâneți la curent cu cele mai recente teme despre viitorul energetic, dar vă și puteți prezenta soluțiile și produsele în acest domeniu.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și  să faceți schimb de de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi, de a afla cum vă pot ajuta  consultanții  juridici,  de  a vedea  care  sunt  opiniile  asociațiilor și  ale  companiilor din industria  dvs.  Exemplele,  studiile  de  caz și noutățile  vor  fi  adevărate  surse  de  învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

Stabiliți contacte și încheeiați parteneriate

Abordați subiectele pe care considerați că este important să le dezbateți și schimbăm împreună legislația dacă este nevoie.

Vă asociați cu unul dintre cele mai apreciate branduri de evenimente de business din România, Republica Moldova și Bulgaria.

Lectorii și audiența pot interacționa și pot răspunde în timp real la întrebările fiecăruia! Detalii complete si pentru înscriere veți găsi pe www.priaevents.ro.

Focus plus

Recent Posts:

Sala Ateneului Român s-a dovedit neîncăpătoare, la cel de-al șaselea eveniment emblematic pentru antreprenoriatul feminin și egalitatea de gen. Devenită tradiție, Gala CONAF „Women in Economy – We dream, we can, we lead!”, s-a desfășurat anul acesta, în pr...


Citeste mai mult

Până acum câţiva ani aflam cele mai importante cifre din piaţa de utilaje pentru construcţii de la Asociaţia Distribuitorilor de Utilaje pentru Construcţii (ADUC) care avea o prezentare în cadrul Robuild – conferinţa noastră anuală de profil. Din 2020 lucrurile s-au ...


Citeste mai mult

Cea de 7-a ediție a evenimentului Trenchless Romania Conference & Exhibition a avut loc în data de 28 iunie în București. Devenit deja o tradiție evenimentul a reunit și în acest an companii naționale și internaționale din industria de foraje orizontale dirijate. Și anu...


Citeste mai mult

După instalarea în iulie 2021 a lui Roberto Righi la conducerea Prometeon Tyre Group, acesta a ajuns în prezent singurul producător global care se concentrează exclusiv pe anvelope dedicate sectorului de vehicule profesionale, pentru aplicații industriale, rutiere, agricole și de co...


Citeste mai mult