Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Machinery

SPECTIVE CONNECT UN MOD INTELIGENT DE CONTROL AL INSTALAŢIILOR DE CONCASARE

SPECTIVE CONNECT UN MOD INTELIGENT DE CONTROL AL INSTALAŢIILOR DE CONCASARE

Conceptul inovator de operare digitală SPECTIVE al lui Kleemann a optimizat posibilitățile de control ale instalațiilor de concasare cu o viziune asupra viitorului. Prin adăugarea aplicației SPECTIVE CONNECT, Kleemann extinde funcționalitatea și face un pas mai departe. Toate informațiile cheie și rapoartele de proces relevante sunt acum afișate pe ecranul smartphone-ului operatorului, fără ca acesta să fie nevoit să părăsească cabina încărcătorului sau excavatorului, pentru a vedea datele transmise în birou.

UTILIZAREA TEHNOLOGIILOR AVANSATE SPOREȘTE PRODUCTIVITATEA
Datorită conceptului de operare SPECTIVE, Kleemann este acum liderul sectorului în ceea ce privește interfețele utilizator. Pornirea instalației se face prin intermediul ecranului tactil SPECTIVE, de 12 inci, situat direct pe instalația de concasare, în spatele unui capac de protecție. Conceptul de operare intuitivă facilitează operatorului efectuarea setărilor necesare. Odată ce setările au fost făcute, instalația funcționează în modul automat. În cazul unei linii de producție, după configurarea inițială, operatorul se poate conecta direct la întreaga linie și nu doar separat la fiecare unitate.

Conceptul de operare SPECTIVE: ecran tactil amplasat direct pe instalație (protejat de un capac rabatabil) + telecomandă radio mare pentru proceduri de montare și mișcare + telecomandă radio mică cu toate funcțiile de control + SPECTIVE CONNECT, noua aplicație cu toate informațiile relevante privind instalarea și raportarea de pe șantier Aplicația SPECTIVE CONNECT de la Kleemann este disponibilă în prezent ca opțiune pentru noul concasor cu fălci MOBICAT MC 110(i) EVO2 și noul concasor cu con MOBICONE MCO 90(i) EVO2. Sistemul de control SPECTIVE va fi implementat treptat și pe alte instalații, de serie sau la o modernizare ulterioară a instalației. Aplicația SPECTIVE CONNECT poate fi instalată pe smartphon-uri cu sistem de operare iOS sau Android

Ca o caracteristică nouă, în universul SPECTIVE sunt integrate și telecomenzile radio. Prin intermediul unei telecomenzi radio de dimensiuni mai mari, instalațiile pot fi deplasate de pe semiremorca cu podea coborâtă, iar procedura de configurare poate fi efectuată confortabil și de la o distanță sigură. Cu ajutorul unei telecomenzi radio de mai mici dimensiuni, toate funcțiile importante ale modului automat pot fi realizate convenabil din cabina excavatorului sau încărcătorului.

SPECTIVE CONNECT - CONTROLUL FUNCȚIONĂRII INSTALAȚIILOR PRINTR-O APLICAȚIE MOBILĂ CU BENEFICII SUPLIMENTARE
Nivelul motorinei, consumul mediu de combustibil, capacitatea medie de producție, setarea decalajului, gradul de utilizare a instalației de concasare și multe alte date importante despre proces pot fi vizualizate în orice moment pe panoul de control. În majoritatea cazurilor, operatorul nu va mai trebui să părăsească cabina utilajului de încărcare sau să întrerupă un proces în curs.

Astfel, de exemplu, el poate vedea pe smartphone-ul său că nivelul de combustibil diesel a scăzut și, în consecință, poate comanda realimentarea cu combustibil direct din cabina mașinii de încărcat. De asemenea, operatorul putând supraveghea gradul de încărcare a concasorului, poate să stabili ușor cantitatea de materie primă cu care trebuie alimentat concasorul. Totodată, el primește date despre producția zilnică deja realizată și le poate compara cu cele din ziua precedentă – și multe altele. Aplicația SPECTIVE CONNECT de la Kleemann oferă mai multă siguranță operatorului și asigură o disponibilitate mai mare a instalației, un nivel de încărcare mai ridicat și, în consecință, o eficiență economică mai ridicată.

• VEDERE DE ANSAMBLU A INSTALAȚIEI PENTRU O PERFORMANȚĂ MAXIMĂ
În viitor, grație unui sistem de camere video, operatorul va putea obține din cabina utilajului de încărcare, pe ecranul smartphone-ului, o vedere de ansamblu asupra întregii linii/instalații de concasare și va putea monitoriza alimentarea.

MESAJE DE EROARE CU INFORMAȚII SPECIFICE
În cazul unei erori, aplicația SPECTIVE CONNECT afișează nu numai mesajul de eroare în sine, ci și informațiile relevante, inclusiv asistență în soluționarea problemelor. Operatorul poate lua smartphone-ul cu el la locul unde a apărut problema, pentru a putea urmări pas cu pas instrucțiunile afișate pe ecran pentru soluționarea problemelor.

• OPTIMIZAREA PROCESELOR DATORITĂ RAPOARTELOR DETALIATE
Aplicația SPECTIVE CONNECT generează automat rapoarte bine structurate despre consum de combustibil, capacitatea de producție și gradul de utilizare a instalație. Aceste rapoarte pot fi trimise prin Messenger sau prin e-mail, iar acest lucru asigură transparență pe tot parcursul procesului tehnologic pentru operatorul instalației.

Aplicația SPECTIVE CONNECT de la Kleemann este disponibilă în prezent ca opțiune pentru noul concasor cu fălci MOBICAT MC 110(i) EVO2 și noul concasor cu con MOBICONE MCO 90(i) EVO2. Sistemul de control SPECTIVE va fi implementat treptat și pe alte instalații, de serie sau la o modernizare ulterioară a instalației. Aplicația SPECTIVE CONNECT poate fi instalată pe smartphon-uri cu sistem de operare iOS sau Android.

Machinery

Recent Posts:

Metso Outotec și Phu Thai Cat (PTC) au semnat un contract de distribuție, în Vietnam, Laos și Cambodgia, a produselor Metso Outotec pentru industria de agregate. Acordul include o gamă largă de echipamente mobile, portabile și staționare de concasare și sortare, de la Metso Outotec, c&...


Citeste mai mult

Construcția de noi autostrăzi cu îmbrăcăminte rutieră din beton de ciment sporește eficiența traficului rutier din India. Pe șantierul unei astfel de autostrăzi, care leagă orașul indian Vadodara și metropola globală Bombay, finisorul de beton cu cofraj glisant WIRTGEN SP 1600 a r...


Citeste mai mult

În regiunea Soester Börde, în inima Renaniei de Nord-Westfalia, compania Natursteinwerk Rinsche exploatează „piatra albastră germană” și „piatra verde a Anröchte”, cunoscută și sub numele de „dolomita Anröchte”. În plus, afac...


Citeste mai mult

Autogrederele sunt utilajele optime pentru crearea unei suprafețe netede, late și drepte. Sunt folosite în construcția de drumuri, în sectoarele forestier și minier, precum și în alte domenii care necesită aportul unor echipamente dure și puternice. Liderul absolut în ...


Citeste mai mult