Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

UTILBEN a impresionat vizitatorii CoBuild cu o gamă largă de utilaje de construcții

UTILBEN a impresionat vizitatorii CoBuild cu o gamă largă de utilaje de construcții

UTILBEN a mizat pe o participare în forță la CoBuild și s-a prezentat la festival cu o gamă completă de utilaje de construcții, atașamente și piese de schimb. De altfel, compania UTILBEN a investit în cel mai mare spațiu expozițional disponibil la festivalul CoBuild, nu mai puțin de 1.000 de metri pătrați. Acolo, vizitatorii au descoperit excavatoare Sunward, buldoexcavatoare Çukurova, încărcătoare frontale Atlas Weycor, stivuitoare telescopice Faresin și pompe de beton Putzmeister.

Atașamentele din oferta UTILBEN au venit în completarea utilajelor expuse la CoBuild, iar gama de produse a fost reprezentată de tocătoare de crengi Forst, tocătoare de vegetație Berti, perii stradale Sima, picoane Tecna și multe altele. Totodată, vizitatorii au descoperit o varietate de cupe de excavare și au aflat de la specialiștii UTILBEN care atașamente sunt cele mai potrivite pentru utilajele lor.

Piesele de schimb din portofoliul UTILBEN se adresează atât constructorilor, cât și fermierilor, așa că participanții la CoBuild au avut de unde să aleagă. Uleiuri, filtre, componente multi-brand, toate intră în oferta companiei. Avantajele UTILBEN sunt: gamă largă de piese, livrare rapidă, compatibilitate garantată, suport tehnic și suport postvânzare.

Ruben Marian, fondatorul și CEO-ul UTILBEN, a explicat de ce participarea la festivalul CoBuild a fost atât de importantă.

„Am fost foarte bucuroși și deschiși la idee când am văzut organizarea CoBuild, pentru că este ceva diferit. În industria noastră a utilajelor de construcții, nu există astfel de târguri, de festivaluri în care operatorii să poată să testeze utilajele și în care să putem să intrăm în contact cu tehnologia.

Bineînțeles că fiecare companie își organizează porțile deschise și invită oamenii la ei, dar un spațiu așa de generos cum este aici, în care să vedem atât de multe companii din România care sunt prezente aici și își promovează produsele, serviciile și tehnologia este ceva inedit.

Avem mare nevoie de asta. Avem nevoie ca oamenii să interacționeze cu utilajele și tehnologia, avem nevoie să le arătăm ceea ce se poate, să le arătăm viziunea. Este de interes pentru noi pentru că, în următorii ani, partea asta de utilaje se va dezvolta foarte mult și ne trebuie un loc unde să putem rămâne la zi cu ceea ce se întâmplă în industrie.”Sunward este un brand de utilaje apreciat de un număr tot mai mare de clienți din România, iar produsele sale se află de 6 ani în portofoliul UTILBEN. În tot acest timp, operatorii s-au familiarizat cu utilajele Sunward și le preferă datorită ușurinței în operare, eficienței de care dau dovadă pe orice șantier și rezistenței la condiții grele de muncă.

Utilajele de construcții din gama Sunward expuse în cadrul festivalului au fost miniexcavatoarele SWE 20F, SWE 35UF și SWE 60UF, precum și miniîncărcătoarele Sunward SWL 2830 și SWL 3230. Principalele atuuri ale acestor produse sunt puterea și manevrabilitatea, pe lângă un excelent raport calitate-preț.

Çukurova este un producător renumit pentru utilajele de construcții pe care le fabrică și le perfecționează de nu mai puțin de 55 de ani. Clienții din România sunt încântați mai ales de buldoexcavatoarele Çukurova, perfecte pentru cele mai diverse lucrări de construcții, infrastructură rutieră și aplicații conexe. Printre beneficiile achiziției unui utilaj Çukurova, se numără folosirea unor componente premium: motoare Perkins, transmisii Carraro sau ZF, pompe hidraulice Bosch și pompe de injecție John Deere.

Atlas Weycor este un standard când vine vorba de fabricarea de utilaje de top, printre cele mai faimoase fiind încărcătoarele frontale. UTILBEN a adus la CoBuild modelul AR 680, un încărcător frontal care are o capacitate de ridicare de 11.150 de kilograme. Compania Atlas Weyhausen produce încărcătoare frontale din anul 1965, în unitățile sale de producție din Germania, ceea ce se traduce în standarde ridicate de calitate și fiabilitate, garanția folosirii unor tehnologii și componente premium, precum și rezistență și durabilitate.

Faresin este un reputat producător de stivuitoare telescopice, fabricate integral în Italia. Compania este deținută de familia Faresin, iar, anul acesta, a s-au împlinit 50 de ani de la înființare. Așa că UTILBEN a adus la CoBuild două tipuri de stivuitoare telescopice: diesel și electric. Faresin 17.40 este echipat cu un motor Deutz Stage V de 75 de cai putere, are o înălțime maximă de ridicare de 16,4 metri și o capacitate maximă de ridicare de 4.000 de kilograme.
Faresin 6.26 este primul încărcător telescopic 100% electric din lume, iar vizitatorii CoBuild au avut ocazia să îl vadă în spațiul expozițional UTILBEN. Acest utilaj produce zero emisii de dioxid de carbon și un nivel scăzut de zgomot, ceea ce îl face ideal pentru spațiile închise. Faresin 6.26 Full Electric este utilajul ideal pentru clienții care își doresc să protejeze mediul înconjurător și s-au orientat către tehnologia verde.

Putzmeister este un nume care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De 64 de ani, Putzmeister produce echipamente de construcții la cele mai înalte standarde de calitate și, astfel, a ajuns în TOP 3 la nivel mondial în domeniul pompelor de beton și șapă. Vizitatorii spațiului expozițional UTILBEN au făcut cunoștință cu pompa de beton Putzmeister P 720 TD, care are un buncăr cu o capacitate de 250 de litri, rata de livrare este cuprinsă între 3 și 21 de metri cubi pe oră la o presiune maximă de 80 de bari, iar granulația maximă este de 16 milimetri.

UTILBEN are 17 ani de experiență în domeniul utilajelor, are 4 sedii și 120 de angajați. UTILBEN a creat un ecosistem unic de produse, servicii și tehnologie, prin care clienții găsesc tot ce au nevoie într-un singur loc: utilaje noi și second-hand, atașamente și accesorii, piese de schimb, service, închiriere de utilaje, soluții de finanțare și consultanță de specialitate.Telefon: 0733 040 000
Email: contact@utilben.ro
Website: www.utilben.ro


Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sediul UTILBEN Baciu
Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

Sediul UTILBEN București
Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

Sediul UTILBEN Iași
Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

Industry

Recent Posts:

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult

Bianchi Casseforme, prin dealer exclusiv Gabor Concrete, își afirmă din nou prezența în România prin furnizarea de standuri autoportante pentru construcția de grinzi ‘’I’’ pentru poduri și două utilaje Speedy pentru distribuția betonului.Sediul PORR C...


Citeste mai mult

Conceput în secolul 17 și cu o istorie de peste 400 de ani, Sumitomo a dezvoltat mai multe sub-companii de succes, printre care și Sumitomo Heavy Industries.Înființată în anul 1888 cu scopul confecționării și reparării utilajelor, Sumitomo Heavy Industries s-a dezvoltat mai...


Citeste mai mult

Volvo Construction Equipment este lider în domeniul sustenabilității și economiei circulare în industria utilajelor pentru construcții, remarcându-se printre ceilalți producători de utilaje prin focusul pe inovație. Despre tendințele generale de digitalizare și electrifica...


Citeste mai mult