Follow us


Aboneaza-te la newsleter

Industry

Zilele Constructorului 2023 - Un univers integrat al mobilităţii by ATP Group

Zilele Constructorului 2023 - Un univers integrat al mobilităţii by ATP Group

În 27 octombrie, ATP Group a deschis - la propriu – poarta maramureșană a evenimentului său anual: Zilele Constructorului by ATP Group. A fost o manifestare impresionantă care a ilustrat diversitatea ofertei sale comerciale. În acest an evenimentul a fost organizat de tip Open Days și s-a adresat atât clienților și partenerilor ATP Group dar și vizitatorilor interesați.

Cu o tradiție începută în 2021, evenimentul a evoluat, devenind o platformă dedicată nu doar camioanelor și utilajelor, ci întregii game de produse și servicii ATP Group. Directorul general al ATP Motors, dl Lucian Varga, a subliniat: "Fiecare brand înseamnă o contribuție distinctă, iar Zilele Constructorului by ATP Group reflectă unitatea efortului nostru comun. ATP Motors este centru autorizat de vânzare și service pentru mărcile Mercedes-Benz, Mazda, Opel, Suzuki, ATP Trucks, ATP Bus, Hefton, Stamer”. Evenimentul Zilele Constructorului by ATP Group, nu a inclus doar expoziții și demonstrații live, ci și o dezbatere publică cu tema "Economia locală: provocări și oportunități." Dezbaterea a fost susținută cu multă deschidere de către fondatorul ATP Group, dl Mircea Cirț. De la provocări complexe la mari oportunități , au fost aduse în prim-plan teme specifice contextului economic local și nu numai. Participanții au beneficiat de o mai bună înț elegere a strategiilor ATP Group, dezbaterea evidențiind proiectele inovatoare ale Grupului și modul în a facerea care contribuie la dezvoltarea economiei locale.

BRANDURILE ATP GROUP: VEDETELE EVENIMENTULUI

ATP Trucks: Camionul Truston 8x4 430 CP, configurat pentru diverse aplicații dar și autotractoarele Truston 4x2 480 CP au beneficiat de o largă zonă de expunere în cadrul evenimentului. Autobasculantele ATP Trucks au susținut demonstrații live într-un mediu de lucru realist, ilustrând performanța și fiabilitatea într-un mod care a captivat publicul prezent.

ATP Bus: Inovația electrică a fost și ea prezentă, autobuzele electrice în variante constructive de 7 m, 9 m și 12 m subliniind angajamentul ATP Group pentru mobilitatea sustenabilă.

Hefton: Utilajele de construcții au fost prezentate cu disponibilități imediate în stoc. În această perioadă pot fi accesate oferte speciale dar și soluții de finanțare adecvate. Pe parcursul celor două zile de eveniment și utilajele Hefton au susținut demonstrații: excavatoarele și-au desfășurat sarcinile conștiincios, iar mini-excavatoarele au demonstrat precizie și agilitate, chiar și într-un joc cu mingea. O combinație de putere și divertisment!

Stamer: Stamer sunt suprastructurile produse de ATP Exodus special pentru camioanele ATP Trucks: bene, betoniere și autopompe de beton. Toate au fost prezentate și sunt rezultatul unui effort susținut și al unor investiții majore, definind camioanele ATP Trucks.  

Parteneriatele ATP Group cu branduri de prestigiu au făcut posibilă completarea expoziției și a prezentărilor la scenă deschisă: cele mai noi modele de la Mercedes-Benz, Mazda, Opel și Suzuki au
oferit vizitatorilor o experiență diversificată. Parte integrantă a evenimentului a fost și facilitarea transferurilor spre unitatea de producție ATP Trucks. Transferul s-a efectuat cu ATP Bus, clienții, partenerii și colaboratorii ATP Group având privilegiul de a înțelege procesele dar și investiția realizată până în prezent pentru a optimiza producția.

Redefinind experiența evenimentelor marca ATP Group, Zilele Constructorului 2023 a fost o ocazie excelentă și pentru networking de calitate. La ATP Group, ÎMPREUNĂ este cuvântul cheie pentru un viitor de succes în industria auto și construcții!

Industry

Recent Posts:

Companiile care reciclează asfaltul vechi creează noi surse de venit.Această industrie se confruntă cu numeroase provocări, cum ar fi costurile ridicate de îndepărtare a pavajului și de transport a materialului, în condițiile în care se asigură în același timp prote...


Citeste mai mult

Bianchi Casseforme, prin dealer exclusiv Gabor Concrete, își afirmă din nou prezența în România prin furnizarea de standuri autoportante pentru construcția de grinzi ‘’I’’ pentru poduri și două utilaje Speedy pentru distribuția betonului.Sediul PORR C...


Citeste mai mult

Conceput în secolul 17 și cu o istorie de peste 400 de ani, Sumitomo a dezvoltat mai multe sub-companii de succes, printre care și Sumitomo Heavy Industries.Înființată în anul 1888 cu scopul confecționării și reparării utilajelor, Sumitomo Heavy Industries s-a dezvoltat mai...


Citeste mai mult

Volvo Construction Equipment este lider în domeniul sustenabilității și economiei circulare în industria utilajelor pentru construcții, remarcându-se printre ceilalți producători de utilaje prin focusul pe inovație. Despre tendințele generale de digitalizare și electrifica...


Citeste mai mult