Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

ELMAS a închiriat primul ascensor pe termen lung în Brașov

ELMAS a închiriat primul ascensor pe termen lung în Brașov

Compania brașoveană ELMAS, lider în domeniul instalațiilor de ridicat din România, a lansat propriul serviciu de închiriere și pentru ascensoare,  mizând pe calitatea premium a produselor sale, condiție esențială pentru o funcționare sigură și eficientă.

Primul ascensor închiriat pentru transportul pe verticală a persoanelor a fost livrat și montat recent în Brașov, la un bloc de locuințe construit înainte de 1990. Astfel, ELMAS Brașov își lărgește gama de servicii din domeniul ascensoarelor și oferă clienților din România, odată cu  diferitele  variante de modernizare a ascensoarelor existente și o alternativă fiabilă de  achiziție  sau chiar de închiriere pe termen lung a unui ascensor.

Contractul de închiriere pe termen lung pentru ascensoarele destinate blocurilor de locuințe se încheie cu Asociația de Proprietari, în calitate de persoană juridică. Prin contract sunt stabilite pe deoparte,  condițiile  de instalare/demontare/autorizare/mentenanță a ascensoarelor, iar pe de altă parte costurile lunare ale utilizatorilor pentru închirierea echipamentului, care includ și full-service pentru o perioadă minimă de 5 ani. Beneficiarul va asigura, pe toată perioada închirierii, energia electrică necesară unei bune funcționări a ascensorului. 
La finalul perioadei de închiriere stabilite în contract, se poate opta pentru achiziția ascensorului la o valoare reziduală sau se poate prelungi contractul de închiriere. 

Ascensoarele ELMAS oferite spre închiriere au o durată de viață proiectată de 25 de ani și beneficiază de tehnologie de ultimă generație: monitorizarea de la distanță SED.ro, butoniere de palier și cabină touchless din sticlă printată (opțional acces cu cartele TAG),  pereți cabină realizați din sticlă printată UV cu grafică personalizată, iluminat tip LED, sistem de acționare cu motor și invertor care combină eficiența energetică cu protejarea mediului, uși automate din categoria premium, comandă selectiv-colectivă în ambele sensuri, cameră de supraveghere video în cabină, comunicare directă din cabină cu CALL CENTER-ul ELMAS, funcția de deplasare a cabinei până la o stație apropiată și deschiderea ușilor pentru evacuarea persoanelor aflate în cabină, atunci când apare o pană de curent.

Cu o experiență de peste 33 de ani, compania ELMAS din Brașov este singurul producător de ascensoare din Europa de Est care a câștigat trei ani consecutiv concursul „Project of the Year” organizat de prestigioasa publicație ELEVATOR WORLD din SUA, la categoria „Lifturi speciale”, edițiile 2019, 2020, 2021.  
400 de angajați, opt locații la nivel național și subsidiare în Moldova, Ungaria, Bulgaria, Israel, cu facilități de cercetare și dezvoltare, proiectare, producție la Brașov, service și divizii de vânzări, fac din ELMAS, o companie românească cu o dezvoltare dinamică în peisajul economic național.

News

Recent Posts:

Bergerat Monnoyeur (BM), dealer Cat® de peste 90 de ani și parte a Grupului Monnoyeur, a organizat astăzi, 21 noiembrie 2023, la Marmorosch București conferința de presă ”Rezultate, realizări și provocări pe piața utilajelor de construcții” pentru a prezenta atât...


Citeste mai mult

IVECO a prezentat reînnoirea întregii game de produse și servicii dealerilor, partenerilor, clienților și presei internaționale în cadrul lansării desfășurate la Barcelona, Spania.Tema evenimentului, FII SCHIMBAREA / BE THE CHANGE, este o invitație de a fi alături de IVECO...


Citeste mai mult

Familia No Dig din care facem parte deja de 8 ani ne-a purt at prin multe părţi ale lumii. La final de oc tombrie ne-a purtat pentru câteva zile în Turcia, la Istanbul. Este interesant de ob servat dinamica mondială la nivel de tehnologii de săpat fără șanţ deschis, coroborat cu ...


Citeste mai mult

ATP Group a organizeazat la Baia Mare evenimentul anual de prezentare a întregii sale oferte comerciale. “Evenimentul Zilele Constructorului a avut până acum o ediție pilot și o primă ediție oficială în noiembrie 2022. A pornit inițial ca un eveniment dedicat exclusi...


Citeste mai mult