Follow us


Aboneaza-te la newsleter

News

Element a obținut certificarea ISO 9001

Element a obținut certificarea ISO 9001

Producătorul de piese de schimb și de uzură pentru echipamente miniere Element a trecut cu succes certificarea conformității cu standardul ISO 9001. Documentul confirmă faptul că activitățile companiei sunt conforme cu standardul internațional și compania lucrează constant pentru îmbunătățirea calității produselor sale.

Element Group a trecut cu succes auditul și a primit certificatul internațional de conformitate cu standardul ISO 9001. Domeniul de aplicare al standardului include proiectarea, dezvoltarea, managementul producției și vânzarea pieselor de schimb, a pieselor de uzură și a consumabilelor pentru echipamente utilizate în minerit, metalurgie, construcții și alte industrii.

De la înființarea sa în 2016 Element s-a dezoltat rapid, crescându-și anual personalul și introducând noi procese pentru îmbunătățirea calității produselor sale, îndreptându-se în același timp spre noi segmente de piață. Din acest motiv compania și-a creat și își îmbunătățește continuu propriul sistem de management al calității (QMS).

Conform politicii de calitate Element, care conturează prevederea de bază a unui QMS, întreaga activitate a companiei se bazează pe o strategie de îmbunătățire continuă și eficientă a proceselor. Strategia se bazează pe o analiză de risc și pe o utilizare eficientă a resurselor. "Construim parteneriate de încredere bazate pe încredere reciprocă și căutăm în mod constant soluții optime care să contribuie la succesul afacerii clienților noștri"se arată în document. 

CEO-ul Element, Marko Salmela, a remarcat că acesta este un pas foarte important pentru companie."Desigur, le putem spune clienților noștri cum monitorizăm calitatea produselor noastre, cum sunt construite procesele noastre, dar acestea vor fi doar cuvinte.Certificatul de conformitate cu cerințele standardului ISO este un document de la un auditor extern care confirmă faptul că lucrăm constant la calitatea produselor noastre. Certificatul ne obligă să respectăm principiile politicii noastre interne de calitate. Anual un auditor va evalua Element pentru a se asigura că nu ne abatem de la cursul stabilit și că ne dezvoltăm continuu conform obiectivelor și promisiunilor noastre față de piață"a spus Salmela.

Certificatul ISO 9001este un document oficial care confirmă faptul că activitățile companiei sunt conforme cu standardul internațional. Sistemul de evaluare al calității ISO este recunoscut la nivel mondial și oferă clienților încredere în calitatea produselor și a serviciilor. Pentru clienți, marca Element este o garanție de încredere a stabilității cu o bună reputație ca furnizor de piese de schimb și de uzură pentru echipamente miniere. Calitatea proceselor de producție și a serviciilor noastre au fost confirmate de compania elvețiană SGS. Eliberarea certificatului confirmă faptul căElement aplică proceduri bine stabilite și le îmbunătățește constant. De asemenea demonstrează faptul că angajații săi sunt conștienți de domeniul lor de responsabilitate și de obiectivele privind calitatea produselor furnizate.

Contactați reprezentatul companiei în România: Florin.Halmajan@element.global, romania@element.global, telefon: 0040 743020281.

 

    

News

Recent Posts:

Recent, flota de vehicule a companiei austriece Markowitsch Ges.m.b.H - închirieri de automacarale și transporturi speciale, s-a înnoit cu o nouă macara pe șenile, un PALFINGER PCC 115.002 cu PJ 170 E. Aceasta este cea mai mare macara cu șenile articulată din lume, formată din dou...


Citeste mai mult

Recent, flota de vehicule a companiei austriece Markowitsch Ges.m.b.H - închirieri de automacarale și transporturi speciale, s-a înnoit cu o nouă macara pe șenile, un PALFINGER PCC 115.002 cu PJ 170 E. Aceasta este cea mai mare macara cu șenile articulată din lume, formată din dou...


Citeste mai mult

După cum evenimentele, întâlnirile şi ieşirile în general sunt destul de rare în această perioadă, am decis împreună cu colegii să make it happen din propria iniţiativă. Aşa s-a născut o serie de proiecte speciale. Aşa am ajuns la Cluj în septembrie, v...


Citeste mai mult

Siguranța, confortul și sarcina utilă sunt elementele esențiale ale noului Mercedes-Benz Citan, lansat astăzi oficial pe piața din România și disponibil în două variante: Citan Panel Van (transport marfă) și Citan Tourer (transport persoane). Cu prețuri începând d...


Citeste mai mult